CasinoPort'ta Yaşadığım Olumsuz Deneyim!
CasinoPort insanları yanıltıyor. 4 adet yatırım yaptım, 1000 TL üstü çoğu kesinlikle sıfır kazanç. Sizleri arayıp yanıltıyorlar. Elimde delilli ispatlı her şey vardır. Kullanıcı adım s***.
Merhaba, Casinoport389.com/tr/ bahis sitesine 5000 TL yatırım yapıp bakiyemi 8000 TL'ye çıkarınca çekim talebi verdim. 2-3 saat geçmesine rağmen param hesabıma gelmedi. Canlı desteğe bağlanıp durumu bildirdikten sonra hesabıma kısıtlama koyup çekim işlemleri yasaklandı. Para yatırmaya izin var para ...
10 Eylül saat 22:43'te casinoport388.com adlı bahis sitesine 6200 TL para yatırdım. Canlı desteğe bağlanıp hesabıma aktarılmadığını söyledim. Dekont ve hesap hareketlerini talep ettiler. Taleplerini yerine getirdim. E** bey adlı canlı destek çalışanı 3 saattir fazla bir süredir sadece "ekibimiz önce...
Casino Port sitesine 498 TL yatırım sağladım. Sugar 1000 oyununda 13.700 TL yaptım, çıktım. Çekim talebi verdim, çekimim reddedildi. Sonra tekrar işlem yapmak isterken hiçbir açıklama yapılmadan hesabım kapatıldı. Casino Port sitesinden kesinlikle oyun oynamayın. Rezil site, hiçbir hatam olmamasına ...
Ben 100 lira yatırdım, 6700 yaptım, çekim verdim. Verdiğim çekim gelmedi, dalga geçer gibi yatırdığım 100 lirayı geri attılar bana ve hesabımı da kapattılar. Yüksek bir meblağ bile ödemeyen site, yüksek meblağ olsa hiç ödemez.
Yatırdığım miktar ile beraber kazancımın tamamına iki kelimeyle el koydular. Kazanç elde edince asla ödeme yapmazlar. Her şey fotoğraflarla ortada bu durumun çözülüp param iade edilene kadar bütün platformlarda bu mağduriyetimi yazacağım. Bunu da buradan duyuruyorum.
Casinoport adlı siteye 400 TL yatırım yaptım, oyunda 9000 TL kazanç sağladım ve çekim talebi verdim. Siteye giriş yapamıyorum, engellendim.
Bu sitede oynamayın, para ödeme yapılmıyor ve kapatılıyor. Bir IBAN bilgilerini alıp şikayet edeceğim, hesaplara el koysunlar. Araştırdım, her şey oynayan para cezası yazılıyor ama benim için sorun değil, hakkımı bırakmıyorum. Kez değiliz, herkes yapsın, kapatılır hesaplar.
C**** adında temsilci iki kere beni zorlayarak yatırım yapmamı istedi. Yatırım yaptım, bana oyun isimleri önerdi. Bu oyunlar açık para kazanırsınız diye oynadım, iki seferdir anında kayıp yaşadım. Kendisine WhatsApp üzerinden yazınca da görüldü. Atıyor, cevap vermiyor.
Bu site gerçekten paramı almadı. Ben geçen gün bin TL attım, 8 bin kazandım. Benim hesabımı kapattılar. Paramı alamadım, 8 bin kazandım vermediler. Gerçekten oynamayın, gerçekten moralim bozuldu. Lütfen oynamayın, gerçekten çok üzülürsünüz. Boş site bu.
Dün gece beni davet etti. Bu siteye 1000 TL attım, 8 bin yaptım. Paramı vermediler. Kesinlikle bu siteye yatırım yapmayın. Başkasının da canı yanmasın. Bu site beni engelledi, sizi de engellerler. Yatırım yapmayın. Paranızı kaybedersiniz, haberiniz olsun.
Bana özel temsilci WhatsApp'tan yazdı ve siteye üye olmamı istedi. Güvenerek yatırım yaptım ve 200 TL 4K oldu. Daha sonra çekim talebi verdim ancak reddedildi. Çoklu IP gibi saçma nedenler öne sürdüler ve paramı alamadım. Kullanıcı adı: c***.
Casinoport daha önceki küçük çaplı kazanç veya kayıplarda sorun yaşamazken 14 bin TL kazandığımda çekim talebim reddedildi, güncelleme var dediler. Daha sonra denediğimde ise hesabımı askıya aldılar. Şu an giriş bile yapamıyorum. Hesabım askıda, şu an giriş yapamıyorum.
Casinoport, bir çok kez yatırım yaptığım bir siteydi. Kazanç sağlayana kadar üyeydim, ancak kazanç sağladıktan sonra üyeliğim iptal edildi ve tarafıma ödeme yapılmadı. Üyeliğim iptal edildiği için paramı yatırmıyorlar. 11.300 TL'lik paramı alamadım. Site güven vermiyor, benim düştüğüm hataya siz de ...
Casinoport, paramı geri vermiyor ve hesabımı kapattı. İkinci isim kullandığım bahanesiyle kapattılar. Hesabımla ilgili kimse yardım etmiyor, canlı destek görüşmeden atıyor. Bana ulaşan canlı destek birimleri cevap vermiyor.
casinoport360.com sitesi paramı çoklu hesap saçmalığı dedikleri bahane yüzünden yedi. Çoklu hesap kullanmadım, nedir bilmiyorum. Şayet öyle bir şey varsa da nasıl olduğunu anlamıyorum. Zaten sistem hileye müsaade etmiyor. Kaybedince her türlü yardımcı oluyorlar, davet ediyorlar. Kazanınca ise hemen ...
Para yatır kazanç sağla, ödeme yapmıyorlar. Çoklu IP gibi bahaneler üretip üyeliğini iptal ediyorlar. Sonra kimseye ulaşamıyorsun. Canlı destek sistemden atıyor. WhatsApp üzerinden de bol miktarda küfür dinliyorlar, engellemiyorlar ama hoşlarına gidiyor sanırım.
Beni b*** hanım diye bir temsilci aradı, ikna etti ve üye oldum, yatırım yaptım. Kazanç elde ettikten sonra çekim talebi verdim fakat ödeme yapmamak için bir sürü bahane sunup üyeliğimi iptal ettiler. Yok çoklu IP, yok üyelik gibi. Özetle bu site art niyetli!