12 Aralık 2023 15:44

Tekirdağ vize mobilya şubesinden 15.08.2023 tarihinde yemek odası+salon odası ve yatak odası takımı aldık. Türkiye'nin her yerine teslimat kurulum ve nakliye işlevlerinin olduğunu belirttiler. Üstüne basa basa defalarca şehir, adres, ve kat bilgisi söylememize rağmen her türlü sorumluluğun kendilerinde olduğunu beyan etmelerine istinaden satın alma işlemini gerçekleştirdik ve 2 ay sonra teslim edilecek diye kesin bilgi verildi, ancak o iki ay hala devam etmekte, her aradığımda verilen teslimat tarihleri ertelenmekte ve sürekli oyalanmaktayız. Yaşadığımız mağduriyet cabası.
En son iletişim şube müdürü ile kurduğumda 09.12.2023 tarihinde (cumartesi) teslimat ve nakliye yapılacak bilgisi verildi. Cumartesi teslimat gerçekleşmedi tekrardan biz iletişim kurmak zorunda kaldık pazartesi 11.12.2023 tarihinde yola çıkacağını 13.12.2023 tarihinde ise teslimatın yapılacağı bilgisi verildi.
Pazartesi şube müdürü tarafından arandığımda ise her şeyden bir haber bir tavırla kat bilgisi için aradığını söylemekte ve teslimatın da haftaya olacağını söyledi. Yaşattıkları mağduriyet karşısında ise bizim elimizde sadece beklemek var. Vize gibi kurumsal bir firmaya memnuniyetsizlik veya şikayet detaylı bir metin değil de çalışan ve kurumsallıklarından dolayı memnuniyet içerikli teşekkür iletisi yazmayı çok isterdim. Hem anlayışlı alttan alan tolere eden taraf biz olduk hem de mağduriyet yaşayan taraf biz olduk. Teslimatımız en geç cuma günü 15.12.2023 tarihine kadar gerçekleşmezse tüm yasal süreçlerimi kullanacağımı ve hemen Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğimi buradan sizlere de belirtmek isterim.

Gamze
Gamze
14 Aralık 2023 19:08
Tekirdağ Vize Mobilya Fiyaskosu

Ürünler bugün geldi ancak tüm ürünlerde hasar var, çizik var gerekli tüm yasal süreçleri başlatacağımızdan şüpheniz olmasın!

Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 14:27
Geç Teslimat Ve Defolu Ürün Sorunu