Vivo Y16 Şarj Olmuyor

Melisa
27 Mart 2024 10:11

Vivo Y16 telefonumda şarj sorunu yaşıyorum, cihazı alalı henüz 15 gün oldu. Şarj süreci düzensiz; bazen şarj oluyor, bazen olmuyor. İlk aldığımda hızlı şarj özelliği vardı, ancak şu an çalışmıyor. Tüm gece şarjda kaldığında bile yüzde 70 ila 80 arası doluyor ve bu durumdan dolayı oldukça rahatsızım. Satın aldığım mağazadan iade veya değişim talep ediyorum. Keşke başka bir tercih yapsaydım. Cihazı Vatan Bilgisayar'dan aldım ve 'kasko yapalım' denilerek 918 TL ek ücret ödedim. Müşteri hizmetlerini aradığımda ise işlemin 20 gün süreceği bilgisini aldım. İşim gereği telefonumu sürekli kullanmam gerekiyor ve 20 gün boyunca mağdur edilmek benim için kabul edilemez. Ayrıca, kamera kalitesinin iyi olduğu söylenerek cihazın bana önerildiğini ancak gerçekte durumun böyle olmadığını belirtmek isterim. Telefonumda donma ve kasılma sorunları da mevcut. Bu nedenlerle değişim veya iade talebinde bulunuyorum. 20 gün içerisinde yerine yeni bir cihaz talep ediyorum ve en kısa sürede tarafıma dönüş yapılmasını rica ediyorum.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
30 Ağustos 2024 22:03
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
08 Temmuz 2023 18:51

Aldığım Telefon Sürekli Donuyor, Çözüm Sunulmuyor!

Yasemin
25 Ekim 01:21
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
13 Temmuz 09:35