Aras sonuçtan hiç memnun değil

Vitaminler.com Sahte Ürün Satışı!

15 Ağustos 2024 15:08

NBT Duobalance Mood ürününün aynısını eczaneden de aldım ve ürünlerin kutularında da şişelerinde de farklılıklar var. www.vitaminler.com'dan aldığım üründe kabartmalar yok, eczaneden aldığım üründe son kullanma tarihi bile kabartma ile yazılmış, logosu vs. kabartmalı. Eczaneden aldığım ürünün renkleri daha canlı, vitaminler.com'dan aldığım ürünün daha solgun. Şişe tasarımları da tam aynı değil; vitaminler.com'dan aldığım ürün daha köşeli yapıdayken, eczaneden aldığım ürün daha yuvarlak yapıda. Vitaminler.com'dan aldığım ürünün kapağını açınca güvenlik bandı çıkmadı, eczaneden aldığım üründe ise güvenlik bandı var kapak altında. Canlı desteklerine iade için ulaştığımda 'Ürünlerin orijinalliği hakkında şüpheniz olmasın' gibi komik bir cevap aldım. Koskoca www.vitaminler.com'a bu cevap yakışıyor mu? O zaman ben de 'Ürünlerin sahteliği hakkında şüpheniz olmasın' diyeyim ve tartışalım? Ürünü anlaşmalı ecza depolarından temin ettiklerini söylediler. Ben de teyit amaçlı ecza deposunu aramak için ismini sordum, ismini paylaşamıyoruz maalesef diyorlar. Neden? Yoksa ecza deposundan almıyorsunuz da mı söyleyemiyorsunuz? Yıllardır defalarca alışveriş yaptığım bir yer, ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Bu mudur hizmetiniz? Acilen ürünü iade etmek istiyorum. Yokuşa sürülürse başka mecralarda haklarımı aramaya her an hazırım.

profile profile
20 Ağustos 2024 08:49

Vitaminler.com'un umurumda bile olmadı şikayetim, ne arayan var ne şikayetime cevap yazan. Bir müddet daha bekleyip sonrasında Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

28 Ağustos 2024 13:55

Vitaminler.com'un hala umurumda değil hiçbir aksiyon yok, 15 yıldır alışveriş yaptığım bir yerdi, bir daha asla. Bugüne kadar kaç tane sahte ürün aldık kim bilir orası ayrı mevzu :) Sağlık olsun demek isterdim ama :)

28 Ağustos 2024 13:56

Bu arada şikayete hiçbir aksiyon almayan cevap bile vermeyen bugüne kadar gördüğüm tek şirket vitaminler.com. ilginç cidden.

Sena sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 00:19
Vitaminler.com Hasarlı Ürünü İade Almıyor
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 09:54
Vitaminler.com Ve Aras Kargo Ürünüm Nerede?
Vitaminler.com Ve Aras Kargo Ürünüm Nerede?

22 Ağustos 2024 19:49
Vitaminler.com Bozuk Çocuk Gıda Takviyesi
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vitaminler.com Renk Farklılığı Olan Omega-3 Ürünleri Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

16 Nisan 2024 14:05