Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Vippark Sitesi Sorunu!

Vippark Sitesi Sorunu!
22 Ekim 2023 00:03

Vippark sitesinde uzun süredir oynamaktayız arkadaşlarımızla fakat yapılanlar artık resmen paraya el koymak oldu. Kaç sefer sistematik bahis dediler. Haksız kazanç dediler. Paraya el koydular en sonda bugün oldu. 43 bin tl'yi 5 kat yani 215 bin tl'yi slot alanında çevirmemi istediler slot max 20 TL oyun olacakmış 😊 bizler haksız kazanç yapmak ne sistematik yapmak ne bilmiyoruz paramızla oynuyoruz.

01 Aralık 2023 01:20

Vippark paranızı vermiyor kesinlikle oynamayın Baccarat oyunu sitede var oynamak suç olmuş rulette 34 sayı kapatmadım böyle suçlamalar yapılıyor. Ve sonra haksız kazanç diyerek çekim limitinizi 25 katı çevirmek ve canlı alanı kalıcı kapatmak ve Max 2 TL bahis ile Casino oynamanızı istiyorlar. Kesinlikle oynamayın pişman olursunuz.

Ek
22 Ekim 2023 12:19 (Şikayetten 12 saat sonra)
22 Ekim 2023 12:23

Sizler betsiniz ya kural dışı yasa dışı söz ediyorsunuz istediğimiz bahis alımına katılıyorsunuz son zamanlarda çıkardınız bu tür söylemleri para ödemek istemiyorsunuz ve sistematik bahis yapılmamıştır tarafıma herhangi bir kanıt sunulmadı ve sizler ne derseniz o oluyor vippark.

22 Ekim 2023 21:06

Haksız kazanç dedikleri de Blackjack de düşük bahis almak imiş kazanınca ister kasamı sabitlerim belki süre yetişemedim ama 1 el düşük basınca haksız kazanç elde etmiş oluyormuşuz sistematik oluyormuş uzun süredir oynadığım site idi para kazanınca böyle yapıyorlar oynamayın vippark sitesinde

İsmail sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

İsmail
16 Aralık 2023 15:26
"Nil hanıma çok teşekkür ederim günün ilk saatlerinde direk aradı ve problemi çözdü çok ufak bir çevrimle paramı yatırdı nil hanıma teşekkürler iyi ki varsınız nil hanim"

Aliihsan
21 Ekim 2023 21:57

Ömer
23 Aralık 2023 16:08

Haksız Kazançla Mağdur Edildim

06 Şubat 2025 13:41
Cevahir sonuçtan hiç memnun değil

Cevahir
18 Mart 2025 14:21