Yanıltıcı Bilgilendirme İle Sigorta Pişmanlığı

08 Kasım 2024 10:27

Müşteri yanlış bilgilendirme ve yanıltma
2024 yılında viennalife den 80+40 azalan teminatlı 3 adet hayat sigortası yaptırdım. Birkaç aydır ödeme yapmaktayım. 12 yıl ödemeli poliçeyi incelediğimde ve daha önce vefat durumunda lehtara şimdiye kadar ödenen paranın tamamının ödenmediği gibi dahada kesinti olacağını ve bize söylenen %20 oranın da dolar bazlı kazancında hiçbir şekilde ödenmeyeceğini fark ettim. Eğer 1 yıl içerisinde veya sonunda çıkarsak cüzü bir kesinti olacağı ve bu kesintini yüzde kaç oranında olacağı tarafımıza bilgilenme yapılmamıştır. Bizlere söylenenle yapılacak uygulama aynı değil. Ödediğimiz parayı bile lehtara keserek ödemeniz etik değildir. Tüm haklarım saklı kalmak kaydıyla çıkmak istiyorum. Viennalife dan böyle bir hizmet aldığıma başkalarına tavsiye ettiğime çok pişmanım ve onlara karşı mahcubum. Yapacak olanları da yapmış olanlarıda uyaracağım. Büyük pişmanlık!

08 Kasım 2024 10:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu şirketimizce değerlendirmeye alınmıştır. İlgili incelemeler yapıldıktan sonra size bilgilendirme sağlanacaktır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Sevinç
Sevinç
15 Kasım 2024 16:58

Satış danışmanınız bize bilgilendirme yaparken yanında değilsiniz. Satış danışmanınızın sözüne itibar ediyorsunuz. Bizlere hoşgeldin araması yaptığınızı söylüyorsunuz. Poliçede yazan bilileri okuyup sadece müşteri anketi memnuniyeti yapıyorsunuz. Okumayı bende biliyorum. Fakat açıklama kısmında yoksunuz. Satış danışmanı ve bölge müdürü ziyarete gelmiş olup Kendileri bile sorduğumuzda karşılıklı itilafa düştüler. Ertesi gün aradıklarında bizlerin söylediği gibi değilmiş dediler. Ne satış danışmanı ne de bölge müdürünüz bir haber. Çok iyi biliyor olsak zaten bu şartlarda poliçe yaptırmayız. Tamamen hayal kırıklığısınız. 1 yıl içerisinde çıkarsak yatırdığımız parayı dahi alamıyormuşuz. Bize söylenen bu değil. Diğerlerini söylemiyorum bile. Sadece hoş geldin araması ve adresinize mail attık bilgisinin arkasına sığınarak paranızı ödemekten kaçıyorlar. Haram olsun sizlere yatırdıklarım.

18 Kasım 2024 08:52

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu ile ilgili incelemeler yapılmış olup, herhangi bir hatalı ya da eksik bilgilendirme tespit edilmemiştir. Konu hakkında size bilgilendirme yapılmıştır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Hayat Sigortasında Beklenmedik Kesinti Şoku

01 Aralık 2024 12:10

Viennalife'tan Aldığım Dövize Endeksli Ödüllü Birikim Hayat Sigortası İle İlgili Şikayetim

29 Eylül 2023 12:25
Murat sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 23:17
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2024 13:54