Vienna Life Şirketinin İnsanları Mağdur Etmesi

07 Şubat 2024 12:10

ViennaLife şirketinden 13 ay önce hayat sigortası yaptırdım. Paraya ihtiyacım olduğu için erken ayrılma talebinde bulundum. Biriken 1281 dolarımın yüzde elli kesintiye uğrayacağı ve aynı zamanda riskli poliçe olduğu için bu paranın da kesintiye uğrayacağı ve hesabıma 304 dolar yatıracaklarını söylediler. Hem 13 ay boyunca benim paramı kullanıp hem de yarısını kesintiye uğratıp, üstüne bir de kesintili paraya tekrar kesinti yapmaları kabul edilemez. Sözleşmede erken ayrılma kesintisi dışında başka bir kesinti yapılacağı yazmamasına rağmen bunu nasıl yapabilirler, anlam veremiyorum. Kesinlikle Vienna Life adındaki bu şirketten kimse hayat sigortası yaptırmamalı, aksi takdirde pişmanlık duyabilirsiniz.

07 Şubat 2024 13:09 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu şirketimizce değerlendirmeye alınmıştır. İlgili incelemeler yapıldıktan sonra size bilgilendirme sağlanacaktır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

09 Şubat 2024 13:51

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz konu ile ilgili incelemeler yapılmış olup, herhangi bir hatalı ya da eksik bilgilendirme tespit edilmemiştir. Konu hakkında size bilgilendirme yapılmıştır. Bilginize sunarız. Saygılarımızla, Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.

Serkan
Serkan

Yeni nesil insanların cebindeki parayı alma taktiği. Devlet neden buna sessiz kalıyor

Turan sonuçtan hiç memnun değil

Sigorta Poliçesinde Beklenmedik Kesinti Şoku

24 Aralık 2024 11:38