Zeynep sonuçtan memnun değil

Vize Başvurusunda Gecikme Ve İletişimsizlik Sorunu

06 Aralık 2024 19:09

12 Kasımda İngiltere vizesi için başvuru yaptım. Bugün 6 Aralık hala bir cevap yok, 14 iş günü içerisinde cevap alacağımı söylemişlerdi, normalde bu hafta sonu planladığım bir seyahatim vardı fakat pasaportum hala VFS'de diye gidemiyorum, her şey yandı. Geri dönüt süresi içinde gönderilmedi ve gecikme almasına rağmen geri bildirim de yapılmadı. Bununla alakalı. İngiltere seyahatim haftaya normalde ona rağmen hala cevap yok. Şirket yeni değiştiğinden dolayı aksaklık olacaksa da haber verilip durumun düzeltilmeye çalışılmasını beklerdik, hiç profesyonel bir yaklaşım değil. Numaraları da olmadığından dolayı iletişime geçemiyoruz açıkçası zor durumda kaldık.

Zeynep
Zeynep
09 Aralık 2024 19:24

Mail gelmedi fakat bugün gidip orada 1 saat sıra bekledim ve sonuç olarak vizem 1 hafta önce gelmiş ama haber veren yok. Önceki tatilim yandı tamam, ama hala bir haber olmaması ve verilmemesi üstüne üstlük orada sıra beklerken mail gelmeyen gitsin dendi. Ben gitseydim ne zaman cevap verilecekti kim bilir? Zor durumda kaldık. Umarım kısa sürede problemlerini çözerler

10 Aralık 2024 09:59 (Şikayetten 3 gün sonra)

16 Aralık 2024 17:23

İletişimsizlik Ve Geciken Pasaport Teslimi Mağduriyeti