VFS Global Vize Sonucum Hala Çıkmadı

04 Eylül 2023 16:54

11/08/2023 de VFS Global Ankara da Erasmus Polonya vize başvurusunda bulundum. Vizem 24 gün oldu hala çıkmadı. Okulum başlamak üzere ama hala sonuç bekliyorum. Birlikte vize başvurusunda bulduğum arkadaşımın vizesi sonuçlanmış ve pasaportu eline gelmiş. Gerçekten çok stresliyim umarım olumlu olur da beklediğime değer ve bir an önce çıkmasını istiyorum.

11 Eylül 2023 09:25 (Şikayetten 6 gün sonra)

Yorumlar (5)

Ahmet

Kusura bakmayın tekrardan rahatsız ediyorum erken gelmesi için vfsyi falan aradınız mi acaba? Bir de kargoya verildiğine dair mesaj geliyor mi, kargoya verildikten kaç gün sonra elinize ulaştı 27 sine uçak biletim var yetişmemesinden korkuyorum

Besna

Merhabalar. Hayır vfsyi aramadım. Kargoya verildikten bir hafta sonra geldi elime ama ben şubeye gelir gelmez aldım ve istersen UPS kargoyu arayıp takip numaranı alabilir ve takibini yapabilirsiniz.

Yaren
Yaren

30 gün oldu hala bekliyorum sigortam anlaşmalı değilmiş 10 ağustosta başvurdum 21 ağustosta evrak anlaşmalı değil diye aradılar 1 saat içinde sigortamı yaptırdım ve yolladım konsolosluktaki adamın tarif ettiği mail adresine attım mail adresi lehçeydi otomatik mesaj leh dilindeydi yani bugün 30. Gün yani 11 eylülde bir daha yollayın göremedik dediler zaten 30 gün olmuş diye haşladılar beni resmen iyi de maili görememeleri benim sorunum mu değil okul başlayacak hala bekliyorum

Ahmet

Şu an aynı durumdayım pasaportunuz elinize geçti mi acaba?

Besna

Evet pasaportum bugün geldi ve vizem çıktı umarım seninde olumlu olur :)

VFS Global Vize Başvurum Sonuçlanmadı, Eğitimime Yetişememe Riski Var!

18 Eylül 2025 14:07
Berfin sonuçtan hiç memnun değil

14 Eylül 2023 11:40

Alperen