VFS Global Vize Reddine İtiraz

28 Ekim 2023 00:25

29/09/2023 tarihinde VFS Global aracılığı ile Çek Cumhuriyeti'ne vize başvurusu yaptım. 25/10/2023 tarihinde telefonla arayarak pasaportumu alabileceğimi söylediler. Hemen ertesi gün gittim fakat vize başvurum yapılan beyanlarda güvenirlik şüphesi nedeniyle red almış. Kamuda öğretmenim, istenilen evrakları eksiksiz teslim etmeme ve belgelere kasım ara tatilinde turistik amaçlı bir seyahat olduğunu belirten ekstra bir dilekçe de eklememe rağmen red aldı. Öğretmenim döneceğime dair daha ne şüphe olabilir ki. İtiraz etmeyi düşündüm ancak sayfalarında konuyla alakalı hiçbir şey bulamadım. Uçak biletimi 10 kasıma aldım ve uçuşuma çok zaman kalmadı gidiş-dönüş biletlerimin yanmasını istemiyorum bu konuda VFS globalden yardım istiyorum

31 Ekim 2023 16:03 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yorumlar (5)

Büşra

Merhaba çek vizesinde aynı durum başımıza geldi. Problemi çözebildiniz mi? VFS Global konuda yardımcı olmuyor. Benimde uçuşuma çok az kaldı.

Büşra

Problemimiz hala çözülmedi fakat vize reddimiz 18 iş günü sonrasında bize bildirildi. Sanırım itiraz süresini kısaltmak için bu şekilde bir işlem uygulanıyormuş. Umarım sizin vizeniz kabul edilir.

Yagmur
Yagmur

Merhaba benimde 14 aralıkta uçuşum var ve 21 kasımda başvuru yaptım hala bir dönüş yok sizinki ne durumda

Serap
Serap

Merhaba, aynı durumdayım ve Danimarka vizem reddedildi. Bir şey yapabildiniz mi, bana bir öneriniz var mı?

Mehtap
Mehtap

Merhaba :) İtiraz ettiniz mi acaba nasıl bir yol izlediniz?

18 Aralık 2023 01:57

05 Şubat 2024 16:28
VFS Global Haksız Kazanç Sağlıyor! Randevu Mağduriyeti Yaşatıyor!

VFS Global Çek Cumhuriyeti Vize Reddi

04 Temmuz 2024 21:22