Müşerref sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global VFS Sistem Hatası, Randevu Bilgisi Değiştirmiyor

VFS Global VFS Sistem Hatası, Randevu Bilgisi Değiştirmiyor
02 Eylül 2024 19:49

Merhabalar,
Avusturya için vize randevumu alırken eşim ve kendim için de uyruk Türkiye seçmeme rağmen ödeme yapıldıktan sonra randevu bilgisinde eşimin uyruğu Yunanistan olarak geldi. Düzeltilmesi için VFS ile iletişime geçtim ancak kişisel bilgi değişikliği yapılmıyor denildi. Ancak bahsettiğim durum aslında sistemsel bir problemdir, ikimize de Türkiye seçmiştim randevu alırken çok kez anlamsız hata mesajları verdi ve seçimde Türkiye 2 tane çıkmaktadır bundan da kaynaklanıyor olabilir. Diğer bilgilerim hepsi doğru olduğunu da paylaştım. Tekrar da mail attım acil yardımlarını bekliyorum.

03 Eylül 2024 09:25 (Şikayetten 13 saat sonra)
03 Eylül 2024 11:07

Merhabalar mail olarak ilettim yardımlarınızı rica ediyorum.

03 Ekim 2024 11:59

Merhabalar, konu hakkında hala destek beklemekteyim.

Gülay

Ben henüz bir dönüş alamadım. Bu durumda noluyor randevumuz. Yani bir cevap verilmiyor mu. Doğru aldığımız halde sistem çeviriyor sucumuz nedir anlamadım. Bizim de aynı şekilde Yunanistan yani hata olduğu belli

Müşerref

Merhaba, hala olumlu bir dönüş alamadım ben, siz de değişiklik var mı? Çözüm sundular mı?

Gülay

Merhaba aynı sorunu bizde yaşıyoruz benzer tarihlerde randevu aldık. Bir çözüm bulundumu ne yapmak gerekiyor. Teşekkürler

Müşerref

Hayır bir çözüm bulunmadı maalesef, size de olumsuz mu dönüyorlar

08 Mart 2024 23:12

13 Mayıs 2024 15:39