VFS Global Randevu Sayfası Açılmıyor

13 Ağustos 2024 07:50

VFS Global'e randevu için girmek istediğimde hata veriyor. Beni bir gündür siteye sokmuyor, asla randevu çıkmıyor. Dün şans eseri bir tane yakaladım, onda da ödeme ekranına beni atmadı. O yüzden randevuyu alamadım ve iki saniyede randevu kayboldu. Sonra da bir daha siteye giremedim. Tatilim Eylül sonunda, hala randevum yok.

20 Ağustos 2024 17:48

VFS den 1 aydır Fransa vizesi için randevu almaya çalışıyorum. İki kez randevuya denk geldim ikisinde de ödeme sayfasına ilerleyemedigim için randevuları kaçırdım. Gün içinde sık aralıklarla siteye giriyorum kimi zaman hesabınız kitlendi diye kimi zaman bir sorun oluştu diyerek randevu sayfasını açmıyor bazen de Fransa sayfasından giriş yapmama rağmen randevular açıldığında Fransa başvuru merkezi yerine Netherlands Vize Başvuru Merkezi diye açılıyor bu da yanlış randevulara sebep olabilir zaten randevuyu çok zor yakalıyoruz gerçekten çok sık aralıkla girmeme rağmen çoğu kez hata ile karşılaşıyorum şans eseri randevu bulursam da bu sefer de ilerletme yapamadığım için randevuyu alamıyorum bir aydır her gün bu çileyi çekmekten sıkıldım işimize gücümüze odaklanamıyoruz sitenin acilen düzeltilmesi lazım bu kadar hata vermesi normal bir şey değil hatta geçende hesabınız kitlendi yazdığında VFS e ulaştım kitlendiyse yapacak bir şey yok dediler yani müşteri hizmetlerinin de öyle size yardımcı olmak gibi bir çabası yok planladığım tatilimi tamamen iptal edip binbir zorlukla tatilimi iki hafta sonrası için yeniden yazdırdım belki bir randevu tuttururum diye ama böyle bir siteyle zor

13 Ağustos 2024 14:20 (Şikayetten 6 saat sonra)
Elif
23 Ağustos 2024 08:49

Bilgisayardan ya da telefondan gireyim ödeme sayfasına ilerleyemiyorum dün aradım vfsi yoğunluktan dolayı ilerleyemiyorsunuz iş saati dışında takip edin dediler iş saati dışında da randevu açılmıyor mu üç dakikada bir siteye giriyorum cidden randevu yakalayamam imkansız kaç seferdir randevuya denk gelmeme rağmen hiçbir şekilde alamadım ve müşteri hizmetleri hiç bunu önemsemedi yardımcı olmaya çalışmadı iş saatleri dışında deneyin dedi o kadar site inanılmaz yavaş hiç düzelmeyi düşünmüyorlar mı Bilmiyorum

25 Temmuz 2024 15:39

31 Ocak 12:22