Ecenur sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Randevu İptali Sistemde Görünüyor. Yeni Randevu Alamıyorum

22 Kasım 2023 15:14

VFS Global'den 8 Aralık tarihi için randevu aldım. Arkadaşım için İkinci randevuyu alırken o gün doldu. Tüm günler Dolmadan alabilelim diye 11 Kasım'da da 2. Randevuyu aldık. Aynı gün olsun diye ilkini iptal etmek istedik. Telefonla aradık mail atmanız lazım ama birkaç günü bulur dediler. Biz bir şey yapamayız başka ne vardı gibi cevaplarla hiçbir sorunumuzu çözmediler ve bizi başlarından attılar.
Mail attık ilk randevunun iptali için. 1-2 gün içinde iptal edildiğini söyleyen bir mail attılar. Sitedeki başvurularım kısmından da birkaç gün içinde düşer dediler. Bu sırada 11 Kasımdaki diğer randevuları kaçırdık. İkinci randevuyu da iptal etmek istedik onun için de mail attık. 2 Kasımdan beri iptal etmeye çalışıyoruz sayısız mailleşme yaşadık. Fakat iptal ettik mesajlarına rağmen hala sistemde iptal olmamış görünüyor. Yeni randevular açılıp doluyor. Normalde 1 günde yapılan işlemi neden haftalardır yapamıyorlar.
İptal edilen randevuların ödemelerini her türlü alıyorlar bunu kabul de ettik ama lütfen daha fazla mağdur etmeyin. Yeni başvuru formu doldurduk. Ama aynı pasaport numarasıyla randevu alınamadığı için hiçbir şekilde randevu alamıyoruz ve randevu da kalmadı. Belki Aralık için bir daha açılmayacak. Ekimden beri randevu için siteyi takip ediyoruz.
Sitede iptal seçeneği var oradan da iptal edilmiyor. Ne siteleri ne müşteri hizmetleri derdimizi çözemedi. Bu kadar zor olmamalı.

Ecenur
23 Kasım 2023 16:41

Teşekkürler sorun çözüldü

Ecenur
27 Kasım 2023 08:46

Sorun çözüldü fakat yaşanan aksaklıktan dolayı yeni randevu alamıyorum. Tüm randevular gözümün önünde doldu. 3 Haftadır iptal edemedikleri için

27 Kasım 2023 15:50 (Şikayetten 5 gün sonra)

Nazlı

Merhaba tekrar form doldurunca randevu daki numara ve vize formundaki numara aynı olmalı mı? Bizim de ilk form geç randevudan dolayı iptal oldu yeni form doldurduk

Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
06 Ekim 2023 14:33

VFS Global Konsolosluğun Tatil Olduğu Güne Randevu Verildi

15 Ocak 2024 12:21
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 12:35