VFS Global Kanada Vize Bekleme Süresi

26 Ekim 2023 17:10

10 temmuzda başvuru yaptım, 12 temmuzda parmak izi vermeye gittim ama hala vize sürecim tamamlanmadı. Bu süreçte iki kere uçak biletimi erteledim. Bu kadar uzun sürmesi normal mi gerçekten anlamıyorum, maksimum 8 hafta demişlerdi ki bu süre çoktan geçti.

30 Ekim 2023 17:07 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yorumlar (8)

İsmail

Eşinizin Canada vatandaşlığı var mı?

İsmail

Bende eşimi ziyarete gideceğim eylül'ün 29 da biometrik işlemleri tamamladım 1 hafta sağlik raporu istenildi onu da verdim ama halen bir sonuç yok sizinki bayağı uzun süre olmuş inşallah en kısa zamanda çikar.

Emin

Merhaba çıkarsa yazar mısınız bende 17 Temmuz da bio verdim eğer çıkarsa yazarım

Neriman

Merhaba hangi vize türüyle başvurmuştunuz acaba?

İsmail

Ben aile birleşimi vizesine başvurdum bu ayin sonuna mülakat için randevu maili geldi hakkımızda hayırlısı artık.

Maalesef bende hazirandan beridir cevap bekliyorum ama ne yazık ki olumlu/olumsuz geri dönüş sağlanmadı.

Neriman

Kanada resmi internet sitesi üzerinden ''Check processing time'' yazarak işlem sürecinizin tahminen ne kadar sürebileceğini görebilirsiniz. Şu an site üzerinde turist vize başvurularının ortalama 107 gün sürdüğü görülmekte. Umarım en yakın zamanda vize elinize ulaşır.

Seçil

Turist vizesi

19 Ekim 2023 22:59

12 Ekim 2023 17:21
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 16:40