Kadim sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Hollanda Vize İşlem Süreci Hk.

21 Ağustos 2024 13:22

VFS Global Ankara ofisinden 01.08.2024 tarihinde Hollanda Vizesi için başvuru yaptık. Max 15 iş günü denilen işlem süresi bugün itibariyle sona erdi. Ancak ne VFS Global'den ne de Hollanda Ankara Konsolosluğundan süreçle ve ne zaman sonuçlanacağıyla ilgili bir bilgi alamıyoruz. 07.09.2024 tarihli seyahat planımız var, bu işlem olumlu ya da olumsuz sonuçlanmadığından dolayı alternatif de bir plan yapamıyoruz.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

21 Ağustos 2024 16:04 (Şikayetten 2 saat sonra)

Cemile
Cemile

Merhaba vizeniz elinize ulaştı mı?

Ugur

Maalesef öyle bizde tur planını iptal ettik vize alırsak bireysel seyahat edeceğiz mecbur bırakıldık bir bakıma

Çözüm bulabildiniz mi

Kadim
Kadim

Maalesef hocam, otomatik yanıt sistemiyle cevap verilmiş. Mail attığımızda ise yine otomatik yanıt sistemiyle görseldeki cevabı veriyorlar. Konsolosluğu aramaya çalıştığımda da yine otomatik yanıt sistemiyle ki sadece İngilizce bilgi alınabiliyor "işlemler sonlandığında mail ile bilgilendirileceksiniz, mailbox'ınızı kontrol edin" şeklinde ucu açık cevap veriliyor. İş stresinden uzaklaşıp kafa dinlemek için organize ettiğimiz seyahatimiz an itibariyle bizi daha çok germeye başladı.

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 09:00

VFS Global Vize Sonucu Gelme Süresi

10 Eylül 2024 21:27
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Hollanda Vize Uzun Süreli Belirsizlik Durumu, Cevap Yok, Muhatap Yok!

19 Eylül 2024 16:01