14 Kasım 11:50

+90 216 990 22 51 numarasından 14.11.2014 tarihinde arandım. Öncelikle telesekretere bağlanıp internet altyapımın değiştiğini ve sorun yaşamamak adına 1'e basmam gerektiği söylendi. 1'e bastığımda İ*** isimli bir şahsa bağlandım. Daha sonrasında altyapımın değiştiğini, artık 5G altyapısına geçildiği söylendi. Bundan sorun yaşamamam için de modemimin değişmesi gerektiği, 2050 yılına kadar tekrar bir modem değişikliği olmayacağının garantisini verdiğini ve 10.000 TL ile 15.000 TL arasında fiyatı olan yeni teknoloji modemi 2750 TL'ye göndereceklerini söylediler. Ödeme ise kapıda ödeme ve kartla olacaktı. Faturama yansıtır mısınız şeklinde sorduğumda da "hayır bunu yapamıyoruz" şeklinde bir yanıt aldım. Onayladığımda ise "kargo onay birimi" dedikleri bir birime yönlendirdiler. O birimden tekrar beni satış temsilcisine yönlendirmelerini istedim.

Tekrar görüştüğümde ise benim modemimin zaten 5G altyapısını desteklediğini ve istemediğimi söyledim. Önce kendisinin modemimin desteklemediğine dair birkaç söylemi ve daha sonra da kendisinin "bu durumdan mağdur olacak kişi benim lütfen onay verin" şeklinde bir cümlesi oldu. Tekrar "kargo onay birimine" yönlendirdiklerinde onayı ve adresimi verdim. Sonrasında şüphelendiğim için Vodafone Net'i aradım.

Vodafone Net ise böyle bir hizmetlerinin olmadığını ve reddetmem gerektiğini söyledi. Daha sonra ise beni arayan numaraya tekrar ulaşmaya çalıştım fakat çalmadı. Ben de internetten numarayı arattım ve numaranın Verita İletişim'e ait olduğunu gördüm. Verita İletişim'e ulaştım ve oradan beni tekrar satış yapan birime yönlendirdiler. Ben iptal etmek istediğimi söyledim ve o da iptal edildiğini dile getirdi.

Aradan 10 dakika geçtikten sonra +90 850 560 26 45 numarasından İ*** isimli şahıs tekrar ulaştı ve iptal nedenini sordu. Ben de Vodafone Net'i aradığımda böyle bir hizmetlerinin olmadığını ve reddetmem gerektiğini söylediklerini ilettim. Daha sonra tehditvari bir şekilde "2-3 gün sonra internette sorun yaşadığınızda Vodafone'a ulaştığınızda sorunun çözülmesi için modemin değişmesi gerektiğini ve modemi size 15.000 TL'ye sattıklarında görüşürüz." şeklinde konuştu. Ben de "Siz beni tehdit mi ediyorsunuz?" şeklinde yanıtladım. Daha sonra "Hayır, tehdit etmiyorum. Olacakları söylüyorum." dediğinde ise "Bu tavrınız çok yanlış lütfen bu tehditvari ve saygısız tavrınızı düzeltin." şeklinde yanıtladım ve "iyi günler" diyerek telefonu kapattı.

Türk Telekom Adına Yapılan Şüpheli Arama

04 Kasım 13:25

Yusuf
02 Aralık 16:48
Yanıltıcı Arama İle Zorunlu Modem Satışı

Verita İletişim Yanıltıcı Müşteri Hizmeti Deneyimi!

Merve
02 Aralık 11:55
Verita İletişim Yanıltıcı Müşteri Hizmeti Deneyimi!