Serkan sonucu yetersiz buldu

Şofben Kurulumunda Yaşanan Sorunlar Ve Yetersiz Hizmet

29 Ekim 2024 13:57

Flow E7 şofben aldım, kurulum için firmayı aradım. Bana verdiği birçok servise ulaşamadım. En sonunda birine ulaştım, o da her şeyi bana hazırlattı, sonra kurulum için geldi. Kuruluma gelen arkadaş, şofben ile ilgili hiçbir şey bilmiyordu, çalıştırmayı beceremedi, içinde şalter olduğunu bilmiyordu. Ben söyledim, açtı. Kurulumu yaptı ama suyu ısıtmıyor. 55 dereceye ayarladım, yine de çok az ısınıyor. Adam anlamadığı için öyle bıraktı gitti. Suda az geliyor, onu da ayarlamadı. Şimdi firmayı arıyorum, ulaşamıyorum. Bir türlü.

30 Ekim 2024 09:18 (Şikayetten 19 saat sonra)

İletmiş olduğunuz konu hassasiyetle değerlendirmeye alınmıştır. En kısa zamanda tarafınıza dönüş yapılacaktır.

26 Aralık 2024 08:36

Aldığım şofben yeteri kadar ısıtmıyor bununla ilgili firmaya bildirdim servis gönderdiler servis ürünü firmaya gönderdi firma inceleyip geri gönderdi bir sorun yok dedi tekrar aynı sorunu yaşadım firmayı arıyorum servis göndereceğiz diyorlar kimse gelmiyor firmaya mesaj atıyorum servisle görüşme sağlayacağız size bilgi vereceğiz diyorlar ne arayan var ne gelen var

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Veito Su Isıtıcısının Yetersiz Performansı

12 Haziran 2024 11:00

Fatih
13 Temmuz 2024 12:31
ECA Servis Gelmeden Para Peşinde
Selim sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 19:12
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
30 Eylül 2025 19:10