Vega AVM İstanbul (Sultangazi) Vega AVM Sultangazi Otopark Sıvı Sızıntısı

21 Nisan 2024 13:15

14.04.2024 tarihinde Vega AVM Sultangazi otoparkında aracımı park ettim. İki üç saat alışveriş yaptıktan sonra aracıma döndüğümde, otoparktaki borulardan sızan bir sıvının aracıma aktığını ve bu sıvının aracımın boyasını kaldırdığını fark ettim. Bunun üzerine AVM yetkilileriyle görüştüm; beni bir oto yıkamaya yönlendirdiler ancak ne oto yıkama ne de yetkililer sorun için bir çözüm bulabildi.

21 Nisan 2024 13:11

14.04.2024 tarihinde ailecek Vega Alışveriş Merkezini tercih edip oraya gittik. Otoparka aracımı park ettik. Alışveriş Merkezinden ayrılmak üzere otoparka aracımın yanına gittim ve şöyle bir durumla karşı karşıya geldik. Aracımın bulunduğu noktaya gittiğimde Aracıma ne olduğu bilinmeyen tavanı ve bir çok yeri zarar veren bir maddenin gelmiş olduğunu gördük ve bu durumda Vega AVM nin yetkisi H*** Bey ile görüştük. Üslubunu bilmeden şahsıma içerikli ve arkasına bütün güvenlikleri alarak tarafıma düzensizce yaklaşımları ve hatalarını kabul etmeme olayla karşı karşıyayım. Beni bu durumda mağdur ettiler. Hiçbir şekilde maliyeti yüksek olan zararımı karşılamayacaklarını söyleyerek üste çıktılar. Sizinde mağdur olmamanız için burda bu bilgileri paylaşmak istedim.

Çetin
Çetin
22 Nisan 2024 10:58

14.04.2024 tarihinde ailecek Vega Alışveriş Merkezini tercih edip oraya gittik. Otoparka aracımı park ettik. Alışveriş Merkezinden ayrılmak üzere otoparka aracımın yanına gittim ve şöyle bir durumla karşı karşıya geldik. Aracımın bulunduğu noktaya gittiğimde Aracıma ne olduğu bilinmeyen tavanı ve bir çok yeri zarar veren bir maddenin gelmiş olduğunu gördük ve bu durumda Vega AVM nin yetkisi Hüseyin Bey ile görüştük. Üslubunu bilmeden şahsıma içerikli ve arkasına bütün güvenlikleri alarak tarafıma düzensizce yaklaşımları ve hatalarını kabul etmeme olayla karşı karşıyayım. Beni bu durumda mağdur ettiler. Hiçbir şekilde maliyeti yüksek olan zararımı karşılamayacaklarını söyleyerek üste çıktılar. Sizinde mağdur olmamanız için burda bu bilgileri paylaşmak istedim.

Vega AVM İstanbul (Sultangazi) Kötü Oto Yıkama

03 Temmuz 2024 21:23

04 Nisan 2025 23:39
Otoparkta Patlayan Boru Mağduriyeti
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

AVM Otoparkında Araç Hasarı Ve Güvenlik Zafiyeti

04 Kasım 2024 22:46
AVM Otoparkında Araç Hasarı Ve Güvenlik Zafiyeti
Orkun sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2024 14:13
Akasya AVM Danışma Ve Güvenlik Şikayeti