Veet Cilt Tahrişi Ve Memnuniyetsizlik

29 Ekim 2023 22:12

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Gratis şubesinden Veet professional sert kıllar için tüy dökücü kremi aldım ve kullandım üstünde hassas cilt pürüzsüzlük demesine rağmen bikini bölgesinde kullandım ciddi derecede tahriş etti. Yaktı ve 1 gün geçmeden jilet gibi tüyleri geri çıkardı ayrıca ciddi derecede cildime zarar verdi. Resim atamıyorum ancak Tüketici Mahkemesi'ne kadar gideceğim rapor alıp bu kadar kötü bir ürün olamaz hem bir ton para veriyoruz hem de cilde zarar verip tüyleri jilet gibi 1 gün geçmeden çıkarıyor. Çok şikayetçiyim. Acil olarak Veet markası tarafından dönüş bekliyorum.

31 Ekim 2023 14:52 (Şikayetten 1 gün sonra)

Tüketicimiz ile iletişime geçilmiştir. Gerekli inceleme ve analiz sürecini başlatabilmek için tüketicimize bilgi maili gönderilmiştir. Saygılarımızla Reckitt Tüketici Hizmetleri

07 Kasım 2023 11:40

Konu ile ilgili şikayetimi belirtmeme rağmen hiçbir şekilde sonuçlanmadı sadece 1 hafta önce 1 kişi arayıp talebiniz inceleniyor deyip kapatıldı herhangi bir dönüş yapılmadı ilgilenmedi acil olarak tarafıma dönüş yapılmasını istiyorum

07 Kasım 2023 19:17

Veet firması hiçbir şekilde dönüş yapmıyor olan benim parama oldu ve vücudumda bıraktığı tahrişe

08 Kasım 2023 16:33

Tüketicimiz ile iletişime geçilmiştir. Gerekli inceleme ve analiz süreci başlatılmıştır. Saygılarımızla Reckitt Tüketici Hizmetleri

17 Kasım 2023 11:14

1 hafta geçti hala mağduriyetim giderilmesi ambalajın üstünde pürüzsüzlük ve hassaslık yazmış olmasına rağmen hiçbir şekilde pürüzsüzlük görmedim normal jiletten daha kotu ve cildimi tahriş etti hala mağduriyetim giderilmedi ve telafi için aranmadım

21 Kasım 2023 19:17

Tarafıma konu hakkında hala dönüş yapılmadı neredeyse 1 ay oldu mağdur olduğum ile kaldım @veet

28 Kasım 2023 19:05

Hala bir dönüş tarafıma yapılmadı bu nasıl bir ilgisizlik ayıp gerçekten

18 Aralık 2023 18:19

Merhaba, Mail adresiniz üzerinden iletişime geçilerek bilgi verilmiştir. Saygılarımızla Reckitt Tüketici İlişkileri

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
23 Ağustos 2025 02:03