Vavacars Teklif Sürecine İlişkin Şikayet Ve Çözüm Talebi

30 Eylül 2024 13:32

Vavacars üzerinden, ekran görüntüsünde de görebileceğiniz üzere aracımızı satmak için ön fiyat teklifi aldık. Bu teklif üzerine gerekli ekspertiz ve kesin fiyat teklifi için Mersin'den Adana'ya gitmek durumunda kaldık. Bu yolculuk sebebiyle bebeğimizi evde ninesiyle yalnız bırakmak zorunda kaldık çünkü müşteri hizmetleriniz, aracın anlatıldığı gibi olması durumunda belirtilen fiyat aralığında satın alabileceklerini söyledi.

Ekspertiz sırasında hiçbir sorun olmadığı söylendi, ancak teklif edilen rakamı duyduğumuzda büyük bir hayal kırıklığı yaşadık. Tarafımıza sadece 1.578.000 TL teklif edildi. Müşteri hizmetleriniz ise önceden bu rakamın ekran görüntüsünde de görüleceği üzere belirli bir limit aralığında olacağını açıkça ifade etmişti.

Bu sürecin sonunda, bize hem değerli vaktimizi kaybettirmiş oldunuz, hem de iki araçla Mersin'den Adana'ya gidip gelmemiz ciddi bir zahmet oldu. Ayrıca en önemlisi, bebeğimizi evde ninemize emanet ederek, Zorlu bir sürece girdik.

Bu süreçte yaşadığımız mağduriyeti başkaları da yaşamasın diye dile getiriyorum. Zamanımızı, emeğimizi ve beklentilerimizi boşa çıkaran bu duruma yönelik adil bir çözüm sunulmasını rica ediyorum.

Umut k***.

profile profile
30 Eylül 2024 13:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Erhan sonuçtan çok memnun

04 Aralık 2023 13:06
"İlginize teşekkür ederiz. Teşekkürler..."
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 16:43