Burak sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars Servis Kaydı Olmayan Araba Satıyor

16 Şubat 2024 18:20

VavaCars'tan almış olduğum arabada taahhüt edilen lastikler arabanın üzerinde takılı değildi. Motorda servis ve yap uyarısı mevcuttu.

Lastik ve yağ konusunda son derece güler yüzlü bir şekilde arabanın teslim evrakına eksiklik yazılarak arabayı güvenerek teslim aldık. Ertesi gün arayıp nasıl yapılacak diye sorduğumuzda kimsenin bir şeyden haberi olmadığını öğrenerek şikayet var üzerinden kayıt oluşturduk. Geri dönüş sağlandı öncelikle geri dönüşte Arabanın yağ bakımının vavacars ta TSE onaylı olarak yapıldığı söylendi. Evrak ve km olarak talebim oldu göndereceğiz lastikleride değiştireceğiz dendi.

Hafta sonu geçtikten sonra ben tekrar arayarak durumu hatırlattım kastık için gelen bir arabadan çıkma olarak beklediklerini onu arabama takacaklarını ilettiler yağ konusunda bilgi alamadık.

Yetkili servisi aradım araba 2021 ve 19800km ve öğrendim ki vavacars hiç sıfır olmasına rağmen yetkili servis kaydı olamayan bir aracı alıp bize satmış. Ve daha sonra öğrendim ki arabanın önceki sahibi bakımı kendi yapmış. Hatta vavacars tada yağ değişimi ve servis yapılmadığını yağın kontrol edilip iyi durumda olduğu bilgisini aldım.

Oysaki eksper kağıdında servis ihtiyacı yok sadece ellerinden makine olmadığından ışığı söndüremedikleri benim yetkili serviste bu işi yapmamı tavsiye ettiler. Servis ihtiyacı yok denilen arabamın yetkili servis ve arabanın manueline göre yağ filtreler haricinde buji ve v kayışı değişmesi gerektiği bilgisini aldım.

Vavacars çakıştığı noter dende ruhsatım yanlış gelmiş 40-50 km yol yapıp değiştirmem gerekiyor bilgiside olaya tuz biber olmuştur. 1 haftadır hiçbir aksiyon alınmamış sadece saatlerce telefonda görüşülmüştür. Şimdi duyduğum ama yazarsam insanların işiyle ilgili sıkıntı olmasını istemediğim başka iyi niyetli öneriler'de yazmak istemiyorum. Arabayı değiştirme hakkım var evet ama o bu özel günde özellikle alınmış bir araba, tekrar satış ve alış devlet takibi riskine tabi ve yıllık 3 araç hakkımız var.

Zaman kaybımız kullandığımız krediler bayağı zorlayıcı bir sürece kendi memnuniyetsizliğim değil VavaCars'ın hatası yüzünden değiştirmek istemedim. Noter işimi hallettim 3 saatimi aldı kime şikayet edersen et diyen Vavacars anlaşmalı noter ile yüzleştim.

09 Nisan 2024 08:57

VavaCars'tan aldığım araba için vavacars beni orada oraya süründürdü, daha arabayı alırken daha sorunlu teslim ettikleri araba için 2 defa servis 1 kez kendi servisleri süründürdüler. Sattıkları arabanın servis geçmişi ile ilgili herhangi bir bilgileri yoktu. Geçen zaman yanan benzin gerilen sinirlerim için bu konuyu hatırlatmak istedim. Arabayı alıp bana haber vermeden servis kapatmalar mı yaşanmadı saatlerce telefonlar ile konuşulmadı yoksa sizde isteseniz bir ekspertiz yapın mı denmedi. Ben inandım en iyi biziz en güzel eksper bizde vs yalanlarına. Müşteri memnuniyeti açısından hiçbir şey yapmamışlardır. Sadece benim zaman emek ve sinirlerimi çalarak ayıplı olarak verilen malın eksikleri giderilmiştir bilginiz olsun araba alacaksanız her şeyini sorgulayın

16 Şubat 2024 18:23 (Şikayetten 3 dakika sonra)
17 Şubat 2024 11:12

Arabayı hanım kullanıyor anlamamış start stop çalışmıyor araba yıkandı frenlerden ses ondan dedikleri ses geçmemiş her gün bir şey çıkacak bakalım

17 Şubat 2024 11:22

Ayrıca vavacars şikayeti kullanıcılara silin diyor işi halletmeden önce bu ince baskı ile insanda aman işimiz hallolsun diye siliyor ben dahil yaptım bu ikinci şikayetim. Burda yazandan katlarca fazla şikayet silinmiştir ha iş hallolmuştur ama bakış açıları şu hizmeti tam yapmayı müşteri memnuniyeti zannediyorlar. Hem işini tam yapmıyor hem de uğraştırıp uğraştırıp eksiği tamamlayınca müşteri memnuniyeti zannediyor o kafadarlar. Daha aldıkları sattıkları arabadan haberleri yok yok

19 Şubat 2024 10:54

Değerli arkadaşlar özellikle yazıyorum hiçbir çözüm hiçbir muhattaplık yok

04 Mart 2024 11:14

Maalesef hala işlemlerim tamamlanmış değil servisi kendim yaptırdım yetkilide parası ödendi ama lastiklerim sunroof olarak hala sıkıntılarım devam etmekte henüz giderilmemiştir

Mehmet sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2023 15:32
"Damla Hanım'a ve sonraki süreçte sürekli bilgi verip destek olan Gökhan Bey'e teşekkürlerimi iletiyorum."
Oğuz sonuçtan çok memnun

21 Eylül 2023 18:49
"VavaCars'tan Kadir beye ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim."
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
14 Ağustos 2024 12:56