Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
14 Ağustos 2024 12:56

VavaCars'tan Citroen marka 2021 model araç aldım. 3 aylık garanti süresi dolmadan arıza lambası yandı. Çekici ile yetkili servise götürdüm. Servis bize triger kayışı ile ilgili bir sorun olabileceğini ve bunun için motorun kapağının açılması gerektiğini söylediler. VavaCars'tan teknik ekip beni aradı. Yetkili servisin fazla ücret çıkardığını kendilerinin baktırmak istediklerini iletti. Biz de kurumsal olmasına güvenip tüm iyi niyetimizle kabul ettik. Sonra İstanbul'a götürmek istediklerini belirttiler. Yine kabul ettik. Bize yetkili servisin arıza lambasını söndürdüğünü onlarda arıza vermediğini arabayı bayağı bir kullandıklarını ancak arıza lambasının yanmaması sebebiyle araca işlem yapmadıklarını belirterek aracı teslim ettiler. Ancak yaklaşık 2 ay sonra satış için aracı ekspere soktuğumuzda eksper motor kapağının açıldığı interkol hortumunun tam oturtulmadığı bilgisini verince şok oldum. Vavacars net bir şekilde araca işlem yapılmadığını belirtmişti ve aracım 400 km ye yakın kullanılmış benzimi tam bitmiş olarak teslim edildi. 2 tarihte de çekilmiş fotoğrafları mevcut. Kurumsal deyip güvenmenizi tavsiye edeceğimi söyleyemem. Çünkü aracın arkasında durmadılar. Biz tamamen iyi niyetle davrandık ama onlar sanırım suistimal etti. Geri satmak istedik fiyat teklifi vermediler. Ücretini ödeyerek ek garanti satın almak istedik süre geçti deyip onu da kabul etmediler. Hepsi kayıtlarda mevcut. Görüşmeler genel müdürlükten ece hanım ve teknik servisten kadir beyle gerçekleştirilmiştir. Elimizde WhatsApp görüşmeleri de mevcut.

14 Ağustos 2024 12:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)
15 Ağustos 2024 13:41
Tuğçe
15 Ağustos 2024 14:13

Yani? Çözüm nedir? Bana sadece servislerinden gerekli belgelerin alınıp tarafıma iletileceği söylendi

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
25 Mart 2024 15:44

29 Kasım 2023 13:11
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars'ın Sattığı Araçların Arkasında Durmaması

18 Temmuz 2024 12:27
Tuğba sonucu yetersiz buldu

Vavacars Tucson Araç Arızalı

Tuğba
11 Nisan 2024 19:53
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

19 Ekim 2023 12:09