Seda sonucu yetersiz buldu

19 Aralık 2023 20:44

VavaCars'a güvenerek 2022 yılında Mart ayında görmeden araç satın aldık. Eşimin iş yerine getirip teslim ettiler. Satmak için kendilerine götürdüğümüzde aracın sağ tarafında üç parçanın boyalı olduğunu öğrendik. Servise götürdük ve 2017 yılında boyandığına ve sisteme kaydedildiğine dair bilgiye ulaştık; bizim bu durumdan haberimiz yeni oluyor. Durumu kendilerine ilettik ve 10 bin liralık değer kaybı için bir fiyat teklif ettiler. Bize, gerçeği yansıtmayan bir ekspertiz raporu sunulmuş. Hukuki süreç başlatıyoruz. VavaCars'ın bize verdiği ekspertiz raporu ile Renault yetkili servisinin yaptığı işlemleri gösteren belgeleri yükledim, inceleyebilirsiniz. Bize 'boyasız' olarak sunulan aracın gerçek durumu bu.

19 Aralık 2023 20:49

Vavacars a güvenerek 2022 yılında mart ayında görmeden araba aldık eşimin iş yerine getirip teslim ettiler. Ekspertiz raporunda boyasız olarak verdiler. 1,5 yıl sonra aracı Satmak istedik sahibinden e koyduğumuzda alıcılar aracın boyalı olduğunu söylediler. Bunun üzerine VavaCars'a gittik aracımızı satmayı düşündüğümüzü söyledik ve ruhsatına baktırdık direkt boyalı olduğunu söylediler halbuki hiç ne bir kaza yaptık ne de boyattık. Üzerinden 18 ay geçtiği için vavacars bir şey yapamayacağını söyledi. Bunun üzerine aracın yetkili servis kayıtlarına ulaştık kayıtlarda 2017 yılına ait kayıtlarında sağ tarafın komple boyalı olduğu ve düzeltme olduğu ortaya çıktı. Aracı aldığımızda kullanırken ilk günlerde lastik arıza göstergesi yanması üzerine tepretoğulları yetkili servise giderek konuyu incelettik sağ ön lastiğin diğer 3 lastikten farklı ebatta ve arabanın standardına uymayan ebatta olduğunu öğrendik. Bunun üzerine vavacars a durumu ilettik ön iki lastiği değiştirmeyi önerdi biz de kabul ettik. Bu dönemde arabaya vavacars ekspertiz yaptı ama bu ekspertizde bize boyalı demediler direkt lastikleri değiştirmeyi önerdi. 2. Kez sahte ekspertiz raporu verdiler. Bu raporlar ortaya çıkınca ancak hatalarını kabul ettiler bunun adı resmen dolandırıcılık kendileri yanlışlık olmuş dediler. Değer kaybı olarak sadece 10 bin lira biçtiler kabul etmedik. Hukuki süreç başlatıyoruz. Aman dikkat edin sizin de başınıza gelebilir. Biz vavacars tan tekrar araba alabilecek ve güvenimizin sağlanacağı şekilde zararımızın karşılanmasını istiyoruz.

Ek
Ek
vavacars-sahte-ekspertiz-raporu-1.pdf
20 Aralık 2023 08:58 (Şikayetten 12 saat sonra)
20 Aralık 2023 11:32
Seda
20 Aralık 2023 11:34

Daha sonuçlanmadı sizden cevap bekliyoruz.

20 Aralık 2023 16:56

Merhaba Seda Hanım Gerçekleştirmiş olduğumuz görüşmemize istinaden, Talebinizle ilgili çağrı kaydı açılmıştır. Talebinizle ilgili olarak incelemelerimiz devam etmekte olup en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. VavaCars Müşteri Deneyimi

03 Ocak 2024 09:08

Evren sonuçtan hiç memnun değil

Vavacars Aldığım Araç Boyalı Çıktı

20 Mart 2024 19:30
Samet sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 15:04
Vavacars İhalesinden Alınan Araçta Gizlenen Yağ Kaçağı Ve Yetersiz Destek
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
07 Kasım 2023 10:57
Vavacars'tan Aldığım Aracın Kusurlarının Örtülmesi
Vavacars'tan Aldığım Aracın Kusurlarının Örtülmesi

Vavacars Ekspertiz Hatası ve Haksız Fiyatlandırma Deneyimi

Abdullah
21 Eylül 13:04
Vavacars Ekspertiz Hatası ve Haksız Fiyatlandırma Deneyimi
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 11:18