Gökhan sonuçtan çok memnun

05 Nisan 2024 19:05
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
“Varsapp WhatsApp üzerinden bizimle iletişime geçti ve yaşanan problemden dolayı üzüntülerini ilettiler. Ayrıca yaşanan olumsuzluğu hoş bir şekilde çözüme kavuşturdular. Kendilerine yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim.”

Varsapp tan 25 Mart tarihinde 3 günlük Karcher 2 li hijyen seti kiraladım. Teslim tarihi 5 Nisan olmasına rağmen saat 18.30 itibariyle tarafıma herhangi bir teslimat yapılmadı. Süreç ile alakalı karşı taraftan herhangi mesaj da gelmedi. Aksi gibi firmaya ulaşabileceğim bir telefon numarası da bulunmuyor. Sadece internet sitesinden mesaj yazacağım bir alan mevcut orada da müşteri temsilcisi yerine bot ile irtibata geçiliyor.

23 Nisan 2024 10:51 (Şikayetten 17 gün sonra)
23 Nisan 2024 21:32

Hatice sonuçtan memnun

Hatice
16 Mayıs 2025 17:10
"Firma daha önceden yaşadığım sıkıntıyı telafi etmiştir. Benim istediğim tarihte ve istediğim ürünün ücretsiz gönderimini yaptı. Bu duyarlı davranışları için teşekkür ediyorum"
Teslimat Sorunu Ve Güvensizlik Yaşadım
Teslimat Sorunu Ve Güvensizlik Yaşadım
Defne sonuçtan çok memnun

Defne
31 Aralık 2024 15:28
"Çok teşekkür ederim ilginiz için"
Varsapp'tan Oyun Kiralama Kabusu: Teslimat Ve İletişim Sorunları
Mine sonuçtan hiç memnun değil

İptal Edilen Siparişin Ücret İadesi 20 Gündür Yapılmadı

13 Ekim 2025 20:33