Sevin sonuçtan hiç memnun değil

Varlar Süt Ürünleri Kalitesiz Beyaz Peynir Hayal Kırıklığı

Varlar Süt Ürünleri Kalitesiz Beyaz Peynir Hayal Kırıklığı
25 Aralık 2023 11:28

Uzun zamandır Metrodan satın aldığım varlar olgunlaştırılmış altın seri beyaz peynir son birkaç aydır kalitesini bozdu. Yapılan zamlarla beraber kalitesinin bozulması anlaşılır gibi değil. Peynirin yağı kalmamış. Peyniri keserken dağılıyor. Eski kalitesini arıyoruz.

Antalya Metro Alışveriş Merkezinden aldığım Varlar Altın Seri peynir daha keserken paramparça oluyor. Hem dünya para verip hem lor peyniri yiyoruz. Firma ilgililerinin ürün kalitesini gözden geçirmeleri şikayetle ilgili kurumların da mağduriyetimizle ilgili işlem yapacaklarını ümit ediyorum.

Erhan

Varlar altın seri beyaz peynir tek kelimeyle harika yapanların ellerine sağlık çok teşekkürler.

Erhan

Bizde Antalya liman mahallesinde oturuyoruz Sarısu metrodan en son geçen hafta aldık her zaman aldığımız peyniri. Peynir keserken parçalanıyor dağılmıyor çünkü çok yağlı ve sert bir peynir. Lor ile hiçbir alakası yok iyi ürünleri bu şekilde kötülemeye hakkınız yok.

Sevin
Sevin

Biz de uzun süre kullandığımız için bu peyniri aldık zaten. Son aldığımızda çıkan üründeki şikayetimizi bildirdik bize böyle bir geri dönüşe gerek yoktu. Bu hatalı ürünü aklamaz.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 09:56

08 Aralık 2024 12:05