Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Valorant Vac 152 Hatası

11 Ocak 2024 11:22

Yeni bir PC topladım, maliyeti yaklaşık 70.000 TL civarında. Normal oyuncular gibi, çoğu kişinin oynadığı Valorant oyununu yükledim. Arkadaşlarım da oynuyor. Kendim için bir hesap olmadığından, sıfırdan hesap açmak istemedim. Bunun yerine belirli bir ücret karşılığında bir Valorant hesabı satın aldım. Ancak, anlaşılan o ki, satın aldığım hesapta daha önce hile kullanılmış. Şu anda ne yeni hesap açabiliyorum ne de oyuna girebiliyorum. Sürekli 'Van 152' hatası alıyorum. Kişisel olarak hiçbir hile kullanmadım, bilgisayarımda da hile programı yüklü değil. Hiçbir kırık sürüm oyunum yok. Zaten 70.000 TL'lik bir sistemim var; hile kullanmak için bir nedenim yok. Satın aldığım hesapta hile kullanılmış olduğu için 'Vac 152' hatası alıyorum. Anlamadığım şey, bilgisayarımda hile olmamasına rağmen neden Valorant'a giremiyorum. Bu konuyu açıklamanızı istiyorum. Hile kullanmadım, lütfen bu sorunu çözün. Bilgisayarı yeni topladım ve söylediklerimin doğruluğunu kanıtlamak amacıyla tüm parçaların faturalarını gönderebilirim.

Ömer
Ömer
14 Ocak 2024 11:59

Neden cevap verilmiyor amaç ney anlamadım

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Nisan 2025 00:31

08 Eylül 2023 16:32
Valorant Haksız Şekilde Hesabımı Banladı.
Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Kubilay
13 Ocak 2025 19:03