Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 12:17

Merhaba, benim bir sorunum var, neden böyle oluyor anlamıyorum. Ben ilk başlarda Valorant hack kullanıyordum, bana siz cihaz banı vermiştiniz (van152). Ben de uydum ona, 4 ay bekledim. Ondan sonra banım açıldı, yeni oynamaya başladım ama bu sefer yemin ederim hile bile açmadım, van5 veriyor. Hile açsaydım direkt cihaz banı (van152) verirdi ama cihaz banım yok, bu sefer sadece hesap banı veriyor. Val5 oyunda maça giriyorum, maçta oynarken veriyor. Bu bir sorundur, bunu düzeltmenizi rica ediyorum. En son cihaz banı Haziran'ın 15'inde yedim ve Ekim'in 15'inde açılacaktı, 16'sında oynamaya başladım. Ondan sonra ban vermeye başladı, 4 ay o kadar bekledim, sizin yüzünüzden 4 ayım gitti. 4 ayım doldu, şimdi ne sorun var yine böyle oluyor. Benim başka oynayabileceğim oyunum da yok, böyle bir haksızlık ben görmedim. Yukarıda Allah da görüyor bunları, sizde hiç mi vicdan merhamet yok? Benim gibi birine yazık değil mi? O kadar bekledim, şimdi bir sorun var, resim attım size. Bu sorun 16'sında oynamaya başladım, 18 Ekim gibi de meydana çıktı, 2 gün oldu olalı. Allah bunları affedebilmekti, neden bana böyle haksızlık yapıyorsunuz? Bu nasıl adalet? Allah'ına haksız yere günahımı alıyorsunuz ve 4 ay ne mutlulukla bekledim, kafayı sıyıracaktım. Benim yaşım bayağı var, şu an ortada bir sorun bile yok, ne hile var ne bir şey var. Herhalde o kadar beklememi istemeyin değil mi? Bu adalet böyle olmaz, benim suçum bile yok, hile yapmadım bu sefer, asla. Artık hilesiz oynuyorum, yemin ederim size, aklım başıma geldi ama neden böyle yine bu hatayı alıyorum? Bu sorunu lütfen düzeltin, benim bir Valorant var, bana bunu çok görmeyin, yalvarırım size. Bir daha hile olmayacak, asla olmayacak, size söz veriyorum ama sizin yaptığınız haksızlık. Bu düdük yerde ban almaya başladım. Yemin ederim bir şey de yapmadım, siz uyurken hiç mi içiniz cız etmiyor? Nasıl bu haksızlığı yaparsınız bana? Ortada bir şey bile yok, sizin yüzünüzden 4 ay bekledim, bir oynayamadım. En son ana hesabımı bile eskiden banladınız, para bile yatırmıştım ona, sizin yüzünüzden yeniden kasmak zorundayım. Banımı açarsanız böyle yapıyorsanız, herkese, hiç oyuncu kalmaz, oynamazlar bile. Haksız yere işlem yapıyorsunuz. Siz Allah'a nasıl hesap vereceksiniz? Benim bir hastalığım var, bari ölmeden ben Valorant'a oynayabileyim, lütfen rica ediyorum sizden. Bunu bana çok görmeyin, yalvarırım, ne isterseniz yaparım, para bile yatırırım o derece ama bu sorun şimdi neden var? Lütfen bu sorunu çözün, hile asla açmadım.

21 Ekim 2024 12:05

Hiç mi içiniz sızlamıyor ben nasıl rank kasayım böyle yaparsanız yalvarırım noluyorsunuz lütfen bana bunu yapmayın neden tekrar bu val5 vermeye başladı hiç anlamıyorum pardon yanlış yazmışım adaletsizlik diyecektim yaptığınız resmen adil değil haksız yere böyle yapıyorsunuz benim 4 ayım doldu bile oynuyordum sonra bunu yapmaya başladı bu bir sorun ve problemdir bunu bir çözer misiniz hile bile açmadım çünkü neden diyeceksiniz 4 ay o kadar bekledim cihaz banımın açılmasını zaman bile geçmiyordu zor geçiyordu kafayı sıyırsak ben artık bunu Allah'a nasıl hesap vereceksiniz elinizi vicdanınıza koyun söyleyin hiç mi vicdan yok sizde bu yaptığınız çok ayıp ve adilsiz biliyorum ben neden yediğimi aslında ama yinede bu haksızlık önceden bu yoktu hiç mi vicdanınız yok hiç mi acımıyorsunuz bana ben oyunda biri bana hakaret etti ona bir şey yapmıyorsunuz ama bana yapıyorsunuz bende doğal olarak ona küfür etmiştim aklıma bu geliyor yani ama anneme hakaret etti dayanamadım benim ban bir de yeni kalktığı için bilmiyordum kusura bakmayın özür dilerim ya da afk kalmamdan dolayıda olabilir ancak bunun için şey yapıyorsanız saçma geliyor bana eskiden böyle bir şey yoktu artık varsa bile öğrenmiş oldum ben çünkü oyunda bayağı bir şeyler değişmiş 4 ay beklediğim için bilmiyordum bilmeme verin lütfen çünkü sonuçta bilmiyordum sorunun kalkmasını temin ediyorum sizden rica ediyorum lütfen internetim kesilmişti afk ondan kaldım ben asla hiçbir zaman keyfi afk kalmam bunu Allah da bilir yukarıda Allah şahidim asla öyle biri değilim sizden rica ediyorum bilmiyordum ben oyun değişmiş bayağı lütfen bu sorunumu çözmenizi rica ediyorum eğer böyle bir şey geldiyse bile bunu kaldırmanız lazım herkes saçma buluyor internetten de baktım bir dolu insan madde 7 bir ban değil küfür hakaret diyorlar lütfen bunun gereğini yalvarırım yapın benim oynamam 1 haftayı bulumu ya da açabilirmisiniz lütfen

Ali

Hileler script ile çalışır kalitesiz bir hile ise script arkada kapanmaz açık kalır onu bir şekilde kaldırman lazım bende cihaz banı yedim 3. Ayım 4 ü bekliyorum

Ege

Hocam yanlış anlama ama burada mağduriyet falan yok. Sen bilgisizsin sanırım bayağı. Ve hile kullanan biri için kimsenin içi falan sızlamaz. Sen oyuna girebildiğine dua et. Zaten hesabın sınırsız bir şekilde banlandı. 4 ay banlayacaklarını mı düşünüyorsun gerçekten? O 4 ay ban cihaz banı içindi. Ama o hesap artık yok. Bir daha saçma sapan hileler kullanma

Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Valorant Hesabım Haksız Yere Banlandı Ve Destek Ekibi İlgisiz Kaldı

Alperen