Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Vadi İstanbul Otopark Sorunu Mağdur Ediyor

06 Ekim 2024 15:50

Vadi İstanbul otoparklarında Galatasaray maçı olduğu zaman ne yazık ki AVM müşterileri yer bulamıyor ve mağduriyet yaşıyor. Otopark içi dönüş yolları dahil her yere araç park ediliyor. Bunun çözümü çok kolay olduğu halde ne yazık ki herhangi bir önlem alınmıyor. Biz maç olduğunda kesinlikle burayı tercih etmemeye karar verdik. Bizler gibi birçok müşteri olduğuna eminim ki bunun için içerideki mağazaların yönetime herhangi bir yaptırım uygulamadığı da belli. Kalabalık yüzünden ne yediğimizden ne içtiğimizden ne de yaptığımız alışverişten bir şey anlamadık.

Samet
Samet

Adamların çoğu müşterisi zaten maça gelen taraftarlar. Maç günü yaptığı kazancı hiçbir zaman yapmıyordur. Ne yapsınlar sen maça gelmişsin üzerinde forma var almıyoruz mu desinler :) En komik şikayetler top 100 listesine girdi.

Uğur
Uğur

Dostum gelen maç için araçların % 80 i hiç AVM yi kullanmadan direk hava raya binip stada gidiyor. Bence saçma bir cevap olmuş. Sen yorum yapmayı bırakmalısın. Gelenler fastfood kullanıyor en fazla o da dediğim gibi geri kalanın %10 u. Dediğim uygulama yapıldığı takdirde o zaman anlarsın. Bunun örneğini yakın zamanda bir süpermarket zincirinin otoparkında bizzat yaşadım.

04 Aralık 2023 17:58

Vadi İstanbul Otoparkında Trafik Kaosu

08 Aralık 2024 19:16

Vadi İstanbul AVM Otoparkında Uzun Bekleyiş!

10 Aralık 2023 20:16