Songül sonuçtan hiç memnun değil

Uzman Tescil Alınan Hizmetin Yetersizliği Ve Gecikmesi

24 Ağustos 2023 20:17

Uzman Tescil ile çalışmayı düşünürseniz lütfen tekrar gözden geçirin. Yapacakları hiçbir şeyi kısa sürede teslim etmiyorlar. Bir saate dönüş yapıyoruz diyorlar haftayı buluyor. Çözülmeyen destek talebi kendi sistemlerinde süresi dolunca çözüldü olarak görünüyor. Her daim ulaşabilirsiniz deniyor! Defalarca arayıp şansınıza yoğunluktan fırsat bulurlarsa cevap alıyorsunuz! Eksiksiz ve kontrol ederek sundukları sitenin çalışmayan o kadar yönü var ki kullandıkça karşınıza çıkıyor. Örnek: sepette aynı üründen birden fazla olursa fiyat katladı. Ama bunu 3 gün gibi bir sürede çözdüler. CİMER'e'ye yönlendirme yapmak için XLM oluşturmam gerekiyor. Entegrasyon yapılacak ve haber verilecek cevabını aldım, benim şimdi ihtiyacım var dediğimde önce yazılımcılara sorayım hazırladılar denildi. Ne kadar sürede hazırlanacağını bildirecekti. Bildirildi mi hayır! Bir haftayı geçtikten ısrarlı aramalarında sonra yanıtı aldım, standart herkese 1 ay sonra sunarız sonucu ile sonuçlandı. Eğer şimdi istiyorsam ekstra ücreti ne ise ödermişim! Bir üst sürme geçtiğini söyledikleri yeni sürümün öncekine göre çok daha fazla eksiği var... E-mail çözümlenmiş öyle söylüyorlar. Ben her gün beş kere bakıyorum hala aynı çalışmıyor... O yüzden Uzman Tescil ile çalışmayı düşünürseniz diye uyarmak istedim! Zira Mayıs ayında yapılan ( Temmuz 14 te yeni sürüm teslim edildi) sitenin hala bugün 24 Ağustos. İyi doğru ve verimli çalıştığına ben ikna olmadım. Hele cep telefonundan giren rehber yardımı ile siteyi kullanmaya çalışıyor.

19 Şubat 2025 13:19 (Şikayetten 18 ay sonra)

29 Mayıs 2024 00:55

isimtescil.net Ücretini Ödediğim Hostingi Bana Haber Vermeden Kapattılar.

21 Mart 2024 11:35
isimtescil.net Ücretini Ödediğim Hostingi Bana Haber Vermeden Kapattılar.
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 19:35
İsimtescil.net Bir SSL Sertifikasını Bu Kadar Sorun Etmemeliydi
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Domain Alımında Zamanın Önemini Önemsiz Gören: Natro Hosting

14 Eylül 2024 00:32
Ali sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2024 00:40
"Yönetici c::: Bey'e teşekkür ederim, ilgili ve nazik yaklaşımı için. Ekibinin neden bu şekilde yaklaştığını söyleyip süreçlerin iyileşeceğini belirtti. Benim de bilgi eksikliğim buradaki süreçleri zorlaştırsa da ekibin daha detaylı bilgi vermesi tekrar rica olunur. Sorunum çözüldü."
Destek Ekibinin Baştan Savma Tavırları Çileden Çıkardı
Destek Ekibinin Baştan Savma Tavırları Çileden Çıkardı