26 Haziran 2023 22:32

Buse topçuoğlu güzellik merkezinde manikür ve pedikür işlemi yaptırdım, yaptırmaz olsaydım el tırnaklarımın kötü olması yüzeyinin pul pul soyulması ve küt istememe rağmen oval ve kısacık yapmaları gerçekten hiçbir şey tutamaz oldum. Ayağım için de 1 ay oldu geçti bile hatta. Hala ayak baş parmağım enfeksiyonlu ve iltihap akıyor. Batık çıkartırken kırdılar ve iyice içine battı şu an ayakkabı giyemiyorum canım acıyor ve iltihaplı. Sahibi ile görüştüm bana hediye pedikür manikür teklif ettiler şaka gibi. Ücret iadesi yapmadılar. Yetmiyor gibi bir de bunlar normal olan şeyler diyorlar.

Aynı yerde epilasyona da gidiyorum ondan da memnun değilim 4 seans oldu dökülme yok. 1 seans hediye ettiler 8 seans tamamlansın öyle bakalım diyorlar. Çalışanlardan melike hanım dan memnun olduğum için kabul ettim ama asla ve asla tavsiye değil. Ayağım için podolog dan randevu aldım 500 TL muayene 1200 TL batık tedavisi. 2 hafta da bir 450 TL kontrol ücreti istiyorlar. Tedavi masrafını karşılayın dedim mümkün değil diyorlar. Ayıp tek kelime ile kötü bir muamele ve işlem yapan merkez.

Buse
Buse

Tırnaklarınıza daha önce yaptırdığınız protezi çıkarma işleminden kalma deformeler vardı. Tırnak yüzeyinizi sadece buf ile temizledim. Tırnak boyunuz biri Kısa biri uzundu, size eşitleyelim dediğimde; hepsi kısalmasın zaten biri kısa diye oval olan tırnağınızla aynı şekli istediniz. Öncesinde yaptırdığınız protezden dolayı deformeli olan bir ele yapılabilecek en uygun işlemler sizin isteğiniz doğrultusunda yapıldı. Pedikür işleminde ise; talebiniz üzerine batığınızı çıkardığım esnada canım acıyor bırak dediniz. Sizi sonrası için uyardım, antibiyotikli krem önerdim, bir süre enfeksiyona karşı kuru tutmanız gerektiği bilgisini verdim. Malum enfeksiyonlar açık yaraların iyi bakılmaması sonucu da gelişebilir. Süreci takip için birkaç gün sonra gelmenizi ve batığı komple çıkarmamız gerektiğini söylememize rağmen gelmediniz. Size yardımcı olmak istedik fakat uzlaşmak istemediniz, Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mevcut tedavi süresince ilaçlarınızı düzenli kullanmanızı tavsiye ederiz

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 21:31

22 Haziran 2023 13:23
Sarte Nail Art Tırnak İçin Gittiğim Yerden Tırnak Etlerimi Söküp Aldılar Neredeyse
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 23:32
By Makass Bayan Kuaförü Hatalı Ve Hijyensiz Manikür Pedikür