Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 21:31

Manikür pedikür, öncelikle tırnaklarımın kanamamasını ama etin kalabileceğini Çünkü etimin ince olduğunu söyledim. En az 3 yerden kanadı. Törpü yaparken aşırı sertti canım çok yandı. Tırnak etlerime kadar törpüledi. Bunu da birkaç kere dile getirdim. Tırnaklarımı keserken de o kadar kısa kesti ki biri dibinden kırıldı. Sonra da "bu kırılmış" dedi.

Ayak tırnaklarımdan küçük olana oje sürülmemişti eve gelince gördüm.

Ayak törpüsünü beğenmediğimi kuruduktan sonra üzerinden geçip geçemeyeceklerini sordum, tamam dedi ama yapmadı ve evine gitti.

Tırnağımın üzerinde ince bir jel kat vardı. Kendi tırnağım ile jel katı eşitlemektense, tırnağımı ipince yaptı törpüyle. İlacı kutudan çıkarırken tırnaklarım kırılıyordu. Şu an tırnaklarım resmen esniyor. Jel çıkarma işlemi olarak 250 TL bundan da ücret aldılar, ki ben yalnızca kalıcı ojelerimin çıkmasını talep etmiştim.

Hamileyim bu yüzden tırnaklarımın üzerine işin alamıyorum, yoksa benim kendi gittiğim kişiler zaten vardı.Bu noktaya kadar hep sustum. Olur öyle dedim. Şunu da belirtmek isterim ki yazdığım ilk yorum olabilir. Herhangi bir yere.

Kasaya gidene kadar bu arada bir iki ojem bozulmuştu. Hani şey diye düşünüyorum. Belki görürler de onarmayı teklif ederler.

Olaylar şurada gelişiyor: aynı zamanda pedikür sırasında 1 adet kıl batığım var alabilir misiniz. Yapabilirseniz ben denedim olmuyor dedim, yapamadılar. Kasaya gittiğimde ise manikür yapan kişi "parmak kıllarının alım işlemi" olduğunu odanın bir ucundan kasaya bağırdı (büyük ihtimalle eklenmesi için). Dedim ki isterseniz siz de bakabilirsiniz. Böyle bir işlem yok kıllarım da duruyor. Daha sonra kasadaki Pelin Hanım bundan zaten para almadıklarını iletti. (o zaman neden bağırıyor bir uçtan bit uca ayrı konu)

Daha sonra artık dolmuştum ve dedim ki bu arada manikür ve pedikürden hiç memnun kalmadım. Daha sonra açıklama yapacakken beni kovar gibi düşmanca ve saygısız tavırlar sergiledi. Pelin Hanım. Hayatımda ilk defa böyle bir saygısızlık ile karşılaştım.

Yukarıdakileri benden kaş da dahil bozulmuş oje/yaprak kıvamında incelmiş tırnak/törpü ile canımın yanması üzerine kaş ve bıyıkla birlikte totalde 1030 TL tuttu.

Ben de bu parayı kolay kazanmıyorum. Orada 1 saat törpü ile acı çekmeme mi yanayım saygısızlığa mı?

13 Ekim 2023 13:58
Pelin Tatlı Art & Beauty Saygısızlık Ve Manikür Pedikür Felaketi

Bakin tırnaklarım üzerinden soyuldu kırıldı, ojeleri çıkardım altları kan toplamis. Hijyenik olarak kabul edilebilir değil, zarar verdiler. İşleri bilmedikleri o kadar açık ki. Üstüne bir de bu kadar zararı versinler diye para verdim. Benim zararları tazmin etmem gerekirken.

Pelin

Sizde bize yıllardır gelen anne kız danışanımızın tavsiyesiyle geldiniz ve yıllardır ailecek ve tüm tanıdıkları manikür pedikür vs işlemler olsun bizi tercih ediyorlar ve bin şükür hiç Problem yaşamadık ki tüm çevresi bize geliyor sizde tuğçe hanımcım o kişilerden birisiniz. Kahve içmeye beklerim sizi müsait zamanınızda orada yazmışsınız kovar gibi baktı diye ki salon yoğunda hem işlem yapıp hem kaş alıp hem kasaya bakmam ki kızlarda tabii ki ne işlemler olduğunu söylemesi çok normal işimizi biliyorum verdiğimiz hizmeti de bence sizin yıllardır kullandığınız jellerden dolayı bir hasasiyetiniz olmuş bekleriz kahveye.

Pelin

Manikür 220Pedikür 250 Çıkarma 250Kaş bıyık 310 2 saatlik hizmet bedelimiz canla başla emeğimizin karşılığını tabii ki kasa da alamam en doğal hakkım çünkü işlem esnası tabii ki kasaya gelene kadar her şey mükemmeldi. Yinede yorumunuz için teşekkür ederim cevap hakkım doğmuş.

Pelin

Merhabalar çok şikayetimiz olmadığından burayla pek işimizde olmuyor iyi denk geldik ne kadar keyifli sevecen ve memnundunuz işlemlerden taki jel çıkartmanın ücreti alınana kadar sizden ;) ki bu bizim salonumuza özel değil her işletmeden jel çıkartmadan ücret alınır. Yıllardır yapılan jel çıkartımı sonrası ıslak manikür yaptırdınız ve kızlar size çıkartmayalım tam çok acır ve incelir 1 er hafta arayla gelin demelerine rağmen çıkarttırdınız tabii ki bu bizimle ilgili bir sorun değil başka yerde yaptırdığınız bize bir kere gelip çıkarttırıp ıslak manikür yaptırdınız. Tabii ki kaşa iki kere memnun olduğunuz için gelip burda da bu yorumu yapmanız kaştan memnun kalmadı mı da eklemeniz.

Tuğçe

Pelin hanim o ana kadar bir çok kez ikazda bulundum manikür ve pedikür yapan kişilere, bana kimse birkaç haftada çıkartalım ikazında bulunmadı. Olaylar ne yazık ki yazdığım gibi oldu, benim tecrübem bu şekildedir. Fotoğraflar ile birlikte yukarıdadır. Belirtmem gerekirse senelerdir Etiler'de bulunan Nail Art'a gidiyorum sizden oldukça pahalılar. Konu da para değil bunu kast ediyorsanız. Kas konusuna gelince, kotu değildi beğendim yalnızca kas için gidecekse gidilebilir. Ancak yorumunuzdaki "mahalle kavgası" tonu, hakli olmadığınız halde "dur müşteriye de söyle cevap vereyim, biraz iğneleyici olayım laf sokmuş olurum" üslubu bana uygun değil ne yazık ki ve dediklerimi de doğrular nitelikte. Buraya gelip kişisel olarak tabii ki kimseyle iletişim kurmayacağım. Ayrıca sizinle de umarım ki hayatlarımızda bir daha karşılaşmayacağız. Size bir isletme sahibi olarak onerim biraz telafi ve gonul alma kavramları üzerine eğilmeniz. Benim yaşadığım tecrübe yukarıdadır. İsteyen istediğini alabilir yazdıklarımdan.

03 Mart 2025 15:05

Merve Sabah Beauty Protez Tırnak İşlemi

06 Nisan 2024 16:22
Merve Sabah Beauty Protez Tırnak İşlemi
Merve sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 09:57