Ada sonuçtan hiç memnun değil

Uzm. Dyt. Nilay Keçeci Arpacı Burada Sadece Para Konuşuluyor

03 Ekim 2023 10:45

Nilay hanımın asistanına mesaj yazdım. 8 gün geçmesine rağmen tekrar yazdım ve gelen mesaj beni şaşırttı. İbanımız bu... Önce ücretti ödeyin, sonra size yardımcı olalım diye. Şok oldum. Ne ücretti diye sorduğumda bir liste geliyor ve en güzeli, bu ücretler nakit ödemede, kredi kartı ile ödeme yapacaksanız ekstra %20 fazla ödeme yapmak zorundasınız. Allahım burada sadece para konuşuluyor. Ne demek kredi kartı ile ödemelerde ücret %20 artıyor. Ben bulaşmak istemem bu insanlarla.

Yorumlar (6)

Tuğba
Tuğba

Vallahi kredi kartı ile birçok alışverişte zaten %20 fark ödüyorsunuz ödüyoruz neden bu kadar şaşırıp sorun yapıyorsunuz anlamadım. Ben kendilerinin yüz yüze danışanıyım (senelerdir zaman zaman) bir kere gidip bekleme salonunda oturun insanlar ile iletişimleri ne kadar yüksek ve o kadar yoğunlar ki hayret edersiniz. Dertleri para olsa en basitinden Nilay hanim çok etkili detoks tariflerini birebir herkes ile paylaşmazdı kadın herkese açık şekilde tarifleri listeleri paylaşıyor vallahi. Kendimizin beceremediği bir durumun hizmetini en iyi en başarılı ekipten alıyoruz tabii ki bununda bir maddi karşılığı olacaktır. Ben asistanlara, stajyerlere, Nilay hanıma Nilay Keçeci ekibindeki herkese çok teşekkür ederim, her zaman güler yüzlü, kibar, anlayışlı ve ilgililer... Arada tabii ki karşılıklı ufak aksaklıklar olabiliyor ama bunlar sorun ve şikayet konusu olamaz bile.

Sinem

Merhabalar ben nilay hanımın asıstanı Sinem; dilerseniz anlatayım. Kredi kartları bizim kontrolümüz dışında her yerde olduğu gibi komisyon kesmektedir. Bankanın aldığı komisyonu sizlere yansıttığımız için bu sistem bir çok doktor diyetisyen ya da butiklerde bile bu şekilde işlemektedir. Bankalarda dahil sistem çökebiliyor ve sorunlar olabiliyor, bizlerde de sistemsel sorunlar oluyor ama keyifle ve saygıyla tekrar dönenlere hemen yazıp görmedik diyede özür diliyoruz. Biz bilgi almak istiyorum mesajlarına belirli bir taslakla dönüp siz ücret bilgisi istediğinizde IBAN'ı yolluyuz. Dilerseniz konuşmalarımızı bile bulup iletebilirim. Nilay hanımın sadece para konuşulmayan bir diyetisyen. Olduğunu hatta kimi zaman para ödemelerinde kimlere neler yaptığını bizzat biliyorum. Biz muayene sonrası ücret görüşürüz diğer yerler girmeden önce alır buradan bile bellidir efendim. Siz diyet reçetesi istiyorsunuz bunun tabi ki bir karşılığı olmalı emeklerin, şok etmek değil bilgi vermek görevim. Sevgiler

Ada
Ada

Sinem hanım ben de size kısa bir açıklama yapayım, bir maliyeci olarak. Sizin kredi kartlarınıza kesilen komisyon oranı tutarın %20'si değil. %20 fark KDV oranıdır. Siz elden aldığınız zaman fiş kesmediğiniz için %20 KDV'yi kaçırmış oluyorsunuz. Bilmem anlatabildim mı?

Medi
Medi

Ücrete ne kadar dediler sorabilir miyim acaba? Ben de geçen hafta cumartesi yazdım, aynı şekilde ben de henüz cevap alamadım.

Sinem

Seanslarımız 30 dakika muayene 10 dakika kontroldür her hastanede olduğu gibi. Ve ilk muayene 3000. Kontroller 2500 TL'dir. Artan zamları yansıtmamak imkansızdır ayrıca kendisi 2 uzmanlığı olan bir diyetisyendir ve yeni mezunlar bile fiyatlarını bu şekilde güncellemiştir. Artık 4 kişi bir rest dahi bu ücretler veriliyor. İlk muayene uzun sonra her hafta kontrol olduğu için kısa sürer. Sizlere uygun olmadığında bizi tercih etmeyebilirsiniz ancak 13 yıllık bilgisi ve tecrübesi ile bu kadar memnun danışanı varken bu süreler Nilay hanıma yeterli. Kendisi ve hocaları 20 dakika üstünde zaten danışanla konuşmak diyeti doğru yapmaması demek der, arkadaş gibi. Sevgiler

Nevra
Nevra