"Garanti süresinde arızalanan Lenovo marka laptop bilgisayarımız için benzer ayarda bir laptop önerildi. Bilgisayarımızı bugün teslim aldık ve inşallah bir daha sorun yaşamayız. Bu sıkıntılı sürecimizde bizimle ilgilenen İzmir Forum Bornova Media Markt Mağazası personeline, yetkililerine ve sorunumuzu çözen genel merkezlerine teşekkür ederiz."
Visit
to read complaints and reviews, or file yours.
Yildiz
Şikayetleri(2)
26 Ekim 2023 20:52273
Yildiz şikayetini yayından kaldırdı
"Garanti süresinde arızalanan Lenovo laptop bilgisayarımız için benzer bir bilgisayar önerildi, bugün teslim aldık, umarım sorunsuz kullanır oğlum, bizim için sıkıntılı ve üzücü geçen bu uzun sürecin sonunda bize bir ürün verilebileceği ümidini yitirmeye başlamışken bugün mutlu olduk, teşekkür ediyoruz ilgilenen herkese."
Yildiz şikayetini yayından kaldırdı
Desteklediği Şikayetler(1)
Lenovo Bilgisayar Cihaz Değişimi İstiyorum 2 Yıl Önceki Faturadaki Para İadesi Veriliyor
14.10.2021'te Altunizade Vatan Bilgisayar'dan ‘Lenovo Yoga Creator i7’ dizüstü bilgisayar aldım, 3 yıllık Premium garant...iliydi. Birkaç ay önce sorun yaşadım, 17.08.2023'te yetkili servise götürdüm ve servis bir ay sonra doa formu verdi: Cihazı satın aldığım yere gitmemi ve satıcı firmanın cihaz deği