Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Usta Dönerci Et İskender'de Sosis Gibi Yapay Tat Var

28 Nisan 2024 23:53

Usta dönerciye Konya'da Kule Site şubesinde gittik. Üç kişi bir tane tek iki tane 1.5 iskender aldık. Öncelikle bu iki tabak arasında fark yoktu/yok gibiydi. İkinci olarak ekmekler o kadar sertti ki abartısız söylüyorum damağımı çizdi kupkuruydu ekmekler. Ve üçüncüsü zaten etin taze olmadığını paketten çıkarılarak ısıtılıp sunulduğunu gördüm, çok sorun etmedim ancak ette et tadı yoktu inanılmaz yapay bir tat vardı. Ette sorun ne diye üç kişi düşündük ve sonunda bulduk; yemin ediyorum ette sosis tadı vardı. İskender değil de kuru ekmeğin üzerine soslanmış sosis yedik ki, eşim normalde her şeyi yiyebilen bir insan olmasına rağmen iskenderi bitiremedi. Fiyatı uygun olduğundan değil, kurumsal marka diye burayı tercih etmiştik ki, çok geçmeden fiyatının neden uygun olduğunu anlamış olduk.

30 Nisan 2024 16:06 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Yetkili, Şikayeti hakkında, müşterimize siteye vermiş olduğu telefonlardan ulaşılamamıştır. Müşterimize ulaşıldığında konu hakkında gerekli bilgi verilecek ve siteye ilgili bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Usta Döner Müşteri Hizmetleri

19 Ekim 2023 20:53
İlker sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 15:55

28 Aralık 2023 19:17
Usta Dönerci Bizim İçin Hüsran Dönerdi
Usta Dönerci Bizim İçin Hüsran Dönerdi
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2024 14:46

29 Ekim 2023 00:03