Usideals.com/tr Borsa Oyunu Uygulaması

13 Mart 2023 10:56

Us ideals borsa şirketine para yatırdım yatırım yaptık. Para kazandık iş para çekmeye gelince sigorta parası yatırmam gerektiğini söylediler. Şimdi de uygulamaya giremiyorum. Parada kaldı orada ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim. Benim gibi başka mağdur olan var mı acaba

Yorumlar (11)

Esra
Esra

Bende aynı Türkiye petrolleri platformuna yatırım dediler girdim 400bin kredi çektim ödeyecek gücüm yok mağdurum yardımcı olun lütfen

Şerife

Esra hanım çok geçmiş olsun. Bende aynı şeyi yaşadım. Siz bir şey yapabildinizmi.

Binnur
Binnur

Halledebildiniz mi? Ben de aynı durumdayım

Veysel
Veysel

Arkadaşlar Gazprom hissesi hakkında bilgi verir misiniz

Melahat
Melahat

Bende TPAO aracılığıyla armagroup.live.tr ekranından işlem yaptırıldım. Para çekmek istediğimde, yüklü miktarda sigorta parası istendi. Zaten krediler çektirilerek borclandim. Ödemem mümkün değil deyince Paramı almaminda mümkün olmadığı söyleniyor e mail adresimden. Zaten benimle iletişim kuran tüm telefon numaraları kapandı cevap vermiyor. Bu grupta işlem yapan başkaları var mı?

Divane

Ahmet bey siz alabildinizmi yatırmış olduğunuz parayı

Ahmet

Maalesef alamadım sigorta parası adı altında para istiyorlar

Divane

Bir daha aynı hatayı yapma dikkat! Önce yatırmış olduğumuz paraları alalım ondan sonra düşünelim

Divane

Bende aynı sorun ile karşılaştım 10 Mart itibariyle hiçbir şekilde açamıyorum yatırım yapıyoruz derken tamamen mağdur edildik eğer hale usideals sistemine girebilen var ise kesinlikle yatırım yapmasın perişan olduk yatırdığım paralarda içeride kaldı zor durumdayım siz de zor durumlara düşmeyin!

Şerife

Merhaba. Bende aynı durumdayım. Bir şey yapabildinizmi.

Ahmet

Sözde güvenlik gerek gerekçesiyle kapanmış şimdi başka bir site üzerinden işlem yapalım diyorlar