Ali sonuçtan hiç memnun değil

Unico Sigorta Unico Servis Plus Tezgahı

27 Mayıs 2023 16:37

Unico servis Plus avantajlarından yararlanmak için internete girdiğinizde il ve ilce bilgilerini doldurup size en yakin servis Plus'ı ara butonuna basınca çıkan servisler hepsi servis Plus değilmiş sol alt köşede servis Plus işareti olması gerekiyormuş yoksa poliçenizde bulunan servis Plus imkanlarından yararlanamazsınız bu sebeple aracımız anlaşmalı ama servis Plus olmayan bir servise verdikten sonra bu uyarıyı müşteri hizmetlerinden aldık. Bununla ilgili internet sayfanıza bir uyarı yazın size zahmet

27 Mayıs 2023 16:43 (Şikayetten 5 dakika sonra)
29 Mayıs 2023 10:40

Sayın Ali M., İletmiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda talebiniz tarafımızca incelenmiştir. İnceleme neticesinde süreçlerle alakalı bilgi tarafınıza aktarılmıştır. Saygılarımızla, Unico Sigorta Müşteri İletişim Merkezi ve Şikayet Yönetimi

Ali
06 Haziran 2023 18:18

Beni aramanız süreci çözdüğünüz anlamına gelmiyor buradan ilgilendik hallettik görüntüsü yapmayın lütfen, anlattığım süreçle ilgili hala sorun yaşıyorum başka sorunlarımız cabası 23.05.23 tarihinde bıraktığım araba hala serviste ve ne zaman çıkacağı belli değil, geç göndereceğini belirtten bir tedarikçiden parça bekliyoruz. Her gün müşteri hizmetlerini aramama rağmen hep aynı cevap biz size bilgi vereceğiz oluyor bununla ilgili bir kez bile aranmadım. Bu araç ne zaman çıkacak sorusunun cevabi yok

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 16:25