Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Doktor Farklılığı

20 Nisan 2023 02:16

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi kadın doğuma randevu aldım bir bayan doktora fakat gittiğimde doktor erkekti, doktor yerine asistanı vardı. Bu hastanede bu olayı iki defa yaşadım.

Ben internetten bakarak araştırarak bir doktora randevu alıyorum ama çıkan doktor bambaşka. Son olarak da hasta mahremiyeti diye bir şey yok doktorun yanında yaşlı bir beyefendi vardı elinde telefon ile ilgilenen boynunda l*** k*** k**** gibi bir şeyler yazıyordu. Sadece o gözüme çarptı başka bir şeye dikkat edemedim. Biz içeriye eşimizle giremiyor isek içeride doktor ve hastadan başka kimse de olmamalı.

Hanife
Hanife

Yukarıda durur doçentler uzman doktorlar asala aşağı inmezler. Stajyerler hasta bakar. Her hastane aynı Ümraniye en yoldan çıkmışı

Ebru
Ebru

Aynı durumu maalesef isyan ederek bende 2 senedir yaşıyorum doktor seçerken kadın gittiğimizde ise erkek asistan doktor bile değiller asistan ya da kadın asistan oluyor doktorlar ne yapıyorlar o zaman asistanların adı çıksın randevuda o şekilde alalım bizde bilelim şikayetçiyim bu konuda bir an önce düzelsin.

Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Doktorunun Saygısız ve Kaba Davranışı

Susususu sonuçtan hiç memnun değil

Smear Testi Sonucu Gecikmesi Tüp Bebek Tedavisini Engelliyor

27 Şubat 04:34