Umran Oto Ekspertiz Hatalı Mekanik Kontrol

Umran Oto Ekspertiz Hatalı Mekanik Kontrol
13 Eylül 2024 08:153.425

09.09.2024 tarihinde puanı yüksek olduğu için burayı tercih ettim.
Aracın detaylı kontrol edilmesini istediğim için en kapsamlı ekspertiz paketini seçtim.
Aracın turbosunda basınç kaçağı olduğunu rapora yazdıklarını görünce sorduğumda bana kelepçelerden olabileceğini, turboda sorun olmadığını, kelepçeleri bir ara kontrol ettirseniz iyi olacağını belirttiler.
Üzerine basarak bir sıkıntı olup olmadığını sorduğumda bir sorun olmadığını belirttiler.
İstanbul'dan Sakarya'ya geldiğimde aracın egzoz manifoltunda çatlak olduğunu kendim buldum. Ustaya gösterdiğimde 15.100 lira masraf olduğunu söyledi.
Ekspertizi aradığımda bana biz size söyledik, motorcuya göstermeden arabayı neden aldınız. Biz sadece ön bilgi veririz vb. kaçmaya çalıştılar.
Araçtan anlamayan biri olarak 1 dakika internetten araştırdım, kronik bir arıza olduğunu öğrendim ve ilk kontrol ettiğim yerde sorunu buldum.
Expertize tek sorduğum, bunu ben kolayca bulabiliyorsam siz nasıl bulamadınız dediğimde genel merkeze şikayet edin dediler.
Sorumluluk almadan araç kontrol edilecekse neden expertize götürüp bu kadar para ödüyoruz ve karşılığında ustaya gösterseydiniz tepkisi alıyoruz?

1 Destek
18 Eylül 2024 15:03 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli müşterimiz, almış olduğunuz hizmetten dolayı hissetmiş olduğunuz olumsuz deneyim için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Memnuniyetinizi sağlamak ve bildiriminizi teşekküre dönüştürmek adına en kısa sürede size dönüş sağlayacağız. Hizmetlerimizle ilgili öneri, talep ve şikayetlerinizi bizlere iletebilirsiniz

7 Ekim 2024 09:06

Adnan Bey merhaba; Ekspertiz raporunuzda belirtildiği üzere aracınızın turbosunda basınç kaçağı (hava kaçağı) olduğu belirtilmiştir. Raporda belirtilen kusur karşısında şikayetiniz hakkında değerlendirme yapılamamaktadır.

Umran Oto Ekspertiz Sürücü Kursu Aracı

21 Ocak 2024 13:115.544

13.01.2024 tarihinde 09:14 saatinde, Sakarya/Erenler umran oto expertize giderek Renault Captur marka otomobili expere v...

Umran Oto Ekspertiz Bağcılar Aracın Motorunda Hata Olduğunu Söylemedi!

1 Mayıs 2024 20:202.855

20.01.2024 tarihinde alacağım aracı Bağcılar'daki Umran Automall'a götürdüm. Görselleri ekleyeceğim, sizler de görebilir...

Umran Oto Ekspertiz Hizmet Sorunu

6 Mart 2024 21:542.677

"Evet geri dönüş sağlandı teşekkür ediyorum yapılan hataya karşılık ücret iadem edildi"

Umran Oto Ekspertiz Hizmet Sorunu

Ekspertiz Raporunda Gözden Kaçan Şanzıman Sorunu

17 Mart 2025 13:356.913

F**** Bey, hayırlı günler. Dün bayinize araç götürdüm. İstanbul'da aracı ekspertiz sonrası bir şey çıkmadığı için aldım....

2 Destek2 Yorum

12 Kasım 2023 11:462.221

"Elmas hanım yardımcı oldu teşekkürler"

Tümünü Gör
Umran Oto Ekspertiz Sonrası Arıza Yapan Araç Ve Çekici Sorunu!

Umran OtoEkspertiz Sonrası Arıza Yapan Araç Ve Çekici Sorunu!

Ömer
Umran Oto Ekspertiz Yanıltmacası!

Umran OtoEkspertiz Yanıltmacası!

Mert
Umran Oto Ekspertiz Mağduru!

Umran OtoEkspertiz Mağduru!

Cem