Erkan sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 15:00

7 Kasım 2024 tarihinde Antalya M********'dan araç aldım ve ekspertiz için M******** U**** şubesini tercih ettim. Sadece sağ ön çamurluğunda boyasız göçük düzeltme olarak belirttiler. Başka bir hata veya boya olmadığını söylediler. 1 hafta sonra farklı durumlardan ötürü aracı tekrar satmak için ilana koydum. Ayın 29'unda birisiyle anlaştım, alacak kişi Artvin'den geldi. 30 Kasım'da Sakarya merkezde Oto Rapor'da alıcı aracı tekrar ekspertize soktu ve aracın motor kaputunda lokal boya çıktı. Bu durum karşısında karşı tarafa mahcup oldum ve aracımı 40 bin TL daha uygun fiyata satmak zorunda kaldım. Tekrar M******** U**** şubesini aradım, ancak 72 saate kadar sorumluluklarının olduğunu söyleyip geçiştirdiler. Ana merkezi aramamı söylediler. Ana merkezi defalarca aramama rağmen bir türlü ulaşamadım ve büyük mağduriyet yaşadım. Ekspertizlere güvenemeyeceksek başka kime güveneceğiz? Mağduriyetimin ve zararımın giderilmesini talep ediyorum.

04 Aralık 2024 15:20 (Şikayetten 20 dakika sonra)
04 Aralık 2024 15:38
Erkan
Erkan
04 Aralık 2024 18:44

Sizi diğer numaramdan aradığım için sisteminizde gözükmemiş olabilir numaram aldığımız bir tshirtin bile 30 gün iade değişim hakkı var siz kendi hatanızı ve kabahatinizi başkalarına yıkmaya çalışıyorsunuz ben aracımı satmadan nereden bilebilirim araçta boya olduğunu Sakarya'daki Oto Rapor bile gözünle bakılsa bile görürsün boyayı onlar nasıl göremedi bir de cihazla kontrol etmenize rağmen ben bu sürecin takipçisi olacağım gerekli yerlere de şikayette bulundum zaten herkeste görsün raporlar ortada

Eksper Raporunda Atlanan Hasar Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

25 Ağustos 2025 21:35
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Umran Oto Ekspertiz Ekspertiz Hatası Nedeniyle İtibar Kaybı Ve Maddi Zarar

13 Eylül 2024 14:31
Umran Oto Ekspertiz Ekspertiz Hatası Nedeniyle İtibar Kaybı Ve Maddi Zarar

12 Temmuz 2024 11:53
Fatih sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2025 16:22
"İlgileri için çok teşekkür ederim"
Ekspertiz Hatası Yüzünden Maddi Kayıp Ve Mahcubiyet
Ekspertiz Hatası Yüzünden Maddi Kayıp Ve Mahcubiyet