Rümeysa sonuçtan çok memnun

Ülker Laviva Çikolata Bozuk Çıktı.

12 Ekim 2023 12:29
Rümeysa'nın Teşekkür Mesajı
“İyi günler. Laviva çikolatada yaşadığımız sıkıntı giderildi. Ülker müşteri hizmetinden arama yapıldı. Bugünde erken bir vakitte gelip çikolatayı aldılar ve numuneyi inceleyeceklerini söylediler. Ayrıca bir poşet Ülker ürünü getirdiler. Bir müşteri olarak şikayetimize önem verildiği için Ülker'e teşekkür ederiz. Umarım çikolata da yaşanan sorun giderilir.🙏🏿”

Merhaba. Ülker Laviva çikolata aldık. Her üründe olduğu gibi son tüketim tarihine bakarak aldık. Son tüketim tarihi 30/05/2024 yazıyor. Tüketici olarak bizler ne kadar dikkat etsekte çok kötü bir manzarayla karşılaştık. Paketi açtığımızda çikolatanın üzerinde küçüklü büyüklü benekler oluşmuş, pütürtüler vardı. Eğer ben görüp fark etmeseydim küçük kardeşim yemişti. Biz bir tüketici olarak ürünlerin son tüketim tarihine bile bakmadan almazken Ülker'in bu kadar satılan bir üründe bu görüntülere karşı bir cevap vermesini istiyoruz. Bu çikolataları küçük çocuklar fark etmeden yese sağlığını bozsa kim ne yapabilecek? Burda sağlık söz konusu. Tüketici olarak maddi manevi sıkıntılara yol açabilecek durumlar. Ve bir sürüde Laviva çikolata hakkında şikayetler yazılmış. Şikayetimize geri dönüş yapılmasını istiyoruz. İyi günler

12 Ekim 2023 15:50 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimizle iletişime geçerek, bildirimiyle ilgili sürecimizi başlattık. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

13 Ekim 2023 11:54

Dilan
19 Ekim 2023 13:55
Leyla sonuçtan memnun

Leyla
05 Eylül 2023 17:52
"Şikayetimin başlangıcından itibaren çok ilgili davrandığınız ve markanın arkasında durduğunuz için teşekkür ederim."

Melek
08 Ocak 2025 00:05