Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Ülker Kanky Kampanyasında Hediye Çeki Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti!

Sultan
27 Eylül 2024 16:20

Çek kazan ve Ülker pişmanlığı. Ülker Kanky aldım, 3 paket içindeki kodu girince 150 TL Hepsiburada hediye çeki veriyor. Ancak farklı hesaplardan 2 katılım gerçekleştirdik ve hepsine ret verildi. Yeni kod ile katılın denildi! Dalga geçiyorlar. Vermemek için ben kendim ilk katıldığımda hediye çeki aldım, aynı şekilde fotoğrafları çektim, aynı cihazla okunur şekilde sorunsuz ama yalan beyanla kabul etmemek için insanları başından atıyorlar! Ülker'in adına leke, kimle kampanya düzenlediğinin farkında değiller mi? Bu sorunu çözüm sunana kadar Ülker almıyorum!

27 Eylül 2024 15:59

Çek kazan ve Ülker pişmanlığı Ülker kanky aldım 3 paket içindeki kodu girince 150 TL Hepsiburada hediye çeki veriyor ancak farklı hesaplardan 2 katılım gerçekleştirdik ve hepsine red verildi yeni kod ile katılın denildi! Dalga geçiyorlar vermemek için ben kendim ilk katıldığımda hediye çeki aldım aynı şekilde fotoğrafları çektim aynı cihazla okunur şekilde sorunsuz ama yalan beyanla kabul etmemek için insanları başından atıyorlar! Ülker'in adına leke kimle kampanya düzenlediğinin farkında değiller mi? Bu sorunu çözüm sunana kadar Ülker almıyorum!

Ek
11 Ekim 2024 17:22 (Şikayetten 14 gün sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimiz ile irtibata geçildi. Bildirimiyle ilgili bilgi verildi. Saygılarımızla, Ülker Müşteri İletişim Merkezi

Sultan
11 Ekim 2024 17:25

Hayır benimle iletişime geçip geri dönüş yapacaktınız yapmadınız boşu boşuna 100 liram gitti bir daha da Ülker almam

Serdar
27 Eylül 2024 22:30
Kaya sonuçtan hiç memnun değil

Kaya
05 Ekim 2024 15:14