Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız 2.6
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Ülker ile ilgili bir şikayetin mi var?

Ülker Çikolata Hobby

47 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 hafta önce

Ülker Bayat Çikolata Sorunu

Az önce ailecek birkaç tane Hobby çikolata aldık hiçbiri yenilmiyor, bayat tadı vardı. Çöpe gitti lütfen böyle yapmayın, insanların hakkına girmeyin çünkü kimse bedava almıyor ürünlerinizi. Tüketicileri bu kadar zor durumda bırakmayın, bir misafir yeseydi çok mahcup olurduk.

30 Ocak

Ülker Bozulmaya Yüz Tutmuş Hobby Çikolata

Satın aldığımız çoklu Ülker Hobby çikolatasının birini küçük oğluma vermek için açtığımda üçü yenmiş gibi ya da nasıl desem bozulmaya yüz tutmuş olduğunu fark ettim. İnsan sağlığına bu kadar zarar verilmemeli. Çocuklarım için güvenerek satın aldığım Ülker markası beni hüsrana uğrattı. Umarım gerekli...

22 Ocak
Elif'in Teşekkür Mesajı
  • 25 Ocak 17:30

“İlgilendiğiniz için teşekkürler hediyeler içinde :)”

Ülker Hobby Çikolata Bozuk Çıktı

Ülker Hobby çikolata bozuk çıktı şikayetçiyim tadı aşırı kötü midem bulandı biz seviyorduk hep alırız ilk defa böyle bir şey oluyor gerçekten çok şaşı...

Ülker Hobby Çikolata Bozuk Çıktı
13 Ocak

Ülker Hobby Çikolatanın İçinden Mavi Boyar Madde Çıktı , Şikayetçiyim

videoplayer-icon

Ülker Hobby çikolatayı açtıktan sonra elime aldığımda elimin mavi renge boyandığını gördüm ardından bıçakla kestim mor sert bir parça gördüm dokunduğum gibi her yerini maviye boyadı zehir gibi anlayamadığım bir madde Ülker Hobby şikayetçiyim sağlığımızla oynanıyor.

12 Ocak

Ülker Hobby Net 25 Gr Çikolata Bozuk Çıktı

Ülker Hobby almıştım 4 tane 25 gr hepsini açtım tadı çok kötüydü. Ağır bir koku vardı. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım. Tarihi ise 30.05.2023 tarihi geçmemiş olmasına rağmen tadı kokusu çok fenaydı. Yetkili kişilere duyurulur.

03 Ocak

Ülker Hobby Çikolatası Değişik Görünümü

Aldığım ürünün görünümünde bir sorun var gibi bu yüzden yemeyi düşünmüyorum ilk defa karşılaştım her zaman severek aldığım bir ürün kendisi ilk defa böyle oldu. Çözülürse veya bir yorum gelirse konu ile ilgili çok sevinirim. Bir daha almamama sebep olabilir.

Ülker Hobby Çikolatası Değişik Görünümü
26 Aralık 2022

Ülker Bozuk Çıktı Üstelik Tarihi Geçmemiş

Ülker çikolata Hobby aldım bayat çıktı; rengi açık kahve tadında bozukluk var ve tadı acı kokuyor hep tükettiğim bir marka üzüldüm açıkçası böyle olmasına resim de atmak isterdim ama çekemedim ama tadı beni şok etti ilgili yerler iletilsin lütfen.

Güneş'in Teşekkür Mesajı
  • 04 Ocak 12:48

“Ülker'in gerekse ilgisi ve tutumu çok iyiydi teşekkür ediyorum”

Güneş Şikayetini Yayından Kaldırdı
20 Aralık 2022

Ülker Hobby Çikolatanın Tadın Da Bozukluk Var!

12.12.2022 tarihinde aldığım Ülker Hobby çikolatanın tadın da bozukluk var aldığım yerle görüştüm tadının bozuk olduğuna onay verdiler şikayete bulundum onlar tarafından da reyondan kaldırılmış biz bu çikolataları çocuklarımıza yediriyoruz fiş ambalaj elimde.

15 Aralık 2022

Ülker Hobby Çikolatası Beyazlaşmış

Çocuğum için aldığım ürün beyazlaşmış çıktı çok sevdiğimiz bir markanın böyle bir sorunuyla karşılaştım çok üzüldük yani biz görmeden 2 yaşındaki çocuğumun bunu yemesi üzücü olurdu çok şükür biz gördük daha dikkatli olunmasını rica ediyorum iyi günler.

21 Kasım 2022

Ülker Hobby İçindeki Fındığın Bozuk Olması

Ülker Hobby içindeki fındığın tadı değişmiş ve kenarı bozulmuş gibi normalde hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım görünce şok oldum en sevdiğim. Ülker Hobby çikolatası görünce hüsrana uğradım telafi etmenizi bekliyorum, en kısa zamanda mesajımı görürsünüz inşallah.

Ülker Hobby İçindeki Fındığın Bozuk Olması
17 Kasım 2022

Ülker Bozuk Hobby Çikolata!

Ürün bozuk çıktı bembeyaz ve tadı kötü kokuyor ve kaskatı ondan fazla aldım bu üründen ve rengi filan çok kötüydü çocuklarım yedi inşallah problem olmaz ürünün değiştirilmesi gerek ya da düzeltilmesi gerek bence çünkü bu şekilde satılması doğru değil.

06 Kasım 2022

Ülker Hobby Açık Ambalaj Çıktı

Ülker Hobby 250 gramlık 4 paket çikolata aldım. Bir paket içinden neredeyse 4-5 tane açık ambalajlı ve bozuk ürün çıktı. Üstelik son kullanma tarihleri geçmemesine rağmen çikolataların görüntüsü de bir garip bozuk gibi görünüyorlar. Acilen düzeltilmesi gerek bu durumun!

17 Ekim 2022
Ercan sonuçtan çok memnun

Ülker Böcekli Çikolata Şikayeti

Ülker satışı olarak ürünlerden şikayetler var. Hobby çikolata içinde böcekler çıktı. Bununla derhal ilgilenmesini istiyorum. Satışları düşürüyor bu ut...

08 Ekim 2022

Ülker Çikolatada Saç Teli Çıktı

Bugün Ülker Hobby 350 g 8 690766121570 numaralı çikolata aldım. Paketi açtım bir kaşık aldım içinden saç teli çıktı ve bunu çocuğum çok severek yiyordu. Ülker Hobby çikolata beni çok şaşırttı hiç yakıştırmadım. Ülker Hobby çikolata lütfen açıklayıcı bir cevap bekliyorum.

05 Ekim 2022

Ülker Hobby Bozuk Çikolata Yapmış

Ülker marka aldığım Hobby adlı çikolata bayat çıktı son kullanma tarihi ise 2023 ben bunu çocuğuma yediriyorum ya bir şey olsa? Ülker markasında ilk defa böyle bir şey yaşadım. Lütfen tarafıma açıklayıcı bir dönüş yapılsın... Ülker Hobby çikolata bozuk.

19 Eylül 2022

Ülker Tadı Bozuk Hobby (İndirimli Ürün)

Bu günlerde Hobby çikolatada indirim var. İndirimin sebebi olarak tadının bozuk olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Her zaman aldığımız tadı alamadık, indirim adı altında bozuk ürünleri mi satıyorsunuz? Ülker'in böyle şeylere ihtiyacı mı var? Zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

10 Mayıs 2022

Ülker Hobby Bozuk Çikolata

Misafirlere dağıtmak üzere Hobby adli çikolatanızdan aldım. Böyle bir tat ve görüntü olamaz. Herkese rezil oldum. Bozuk çikolata mi dağıttın bize dediler. Ben kalitesi için tercih etmiştim. Ama gerçekten hayal kırıklığına uğradım gereğinin telafi edilmesini istiyorum

Ülker Hobby Bozuk Çikolata
19 Ocak 2022

Ülker Mini Hobby Çikolatada Plastik

Ülker Mini Hobby çikolatanın içinden plastik çıktı çocuğumun ağzına bu nedir arkadaş Ülker gibi bir marka nasıl hijyen kurallarını ihlal eder inanamıyorum gerçekten. Sonuna kadar şikayetçiyim. Kim bilir daha neler neler göreceğiz acaba ya güvenerek çocuklarımıza Ülker gibi bir çikolatayı da almayayı...

05 Aralık 2021

Ülker Hobby Şikayetim Var Denetlenmesini İstiyorum

Aldığım Ülker Hobby çikolatasının içinden Mavi renkte kağıt çıktı. Denetlenmesini istiyorum insanların sağlığını tehlikeye atıyorsunuz. Dönüş bekliyorum gelip görmelerini istiyorum bu kadar ucuz olmamalı insanların hayatı ben onu fark edip yenebilirdi de.

Marka Profili

Ülker, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Ülker, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100