UKOME Fahiş Servis Ücreti

Kadir
01 Eylül 2023 23:30

Öğrenci servisi 2023.2024 yılı fahiş servis ücretleri. Topkapı Uğur Okulları anlaşma yaptığı Öz Ulusoy Turizm Ukome'nin almış olduğu karar gereği 5-7 km mesafe için ödememiz gereken tutar 1600 TL iken bu mesafe için 3200 TL talep etmektedir. Servis okula topu atıyor kurum yöneticileriyle görüşmemde bizle alakalı değil diyor. Lise öğrencimizden artı hostes parası talep edilmekte. Ne devlet ne de Okul yönetimi bu işe dur dememekte. Anlayacağınız servis 5 km biden 25 km parası talep etmekte.

profile profile profile

Turgay
Turgay

• E-devlet üzerinden de Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurabilirsiniz. • ukome’nin belirlediği tarife gidiş-geliş fiyatıdır. Servisçilerin ‘o tarife tek yön için’ savunmasını dikkate almayı • Tüketici hakem heyetinin verdiği karar mahkeme kararı hükmündedir. Bu karara rağmen fazla ödenen servis ücreti ödenmediği takdirde de icra takibi yapılabilir. • Bazen veliler servisçiyle karşı karşıya gelmekten çekiniyorlar, çünkü ‘Çocuğumu onlara emanet ediyorum’ düşünceleri var. Eğer böyle bir çekinceyle şu anda adım atamıyorsanız servis için ödediğiniz paranın makbuzlarını saklayın. Ukome tarifesinin çıktısını da alıp bu eğitim döneminin sonunda Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurarak fazladan ödediğiniz bedelin size geri ödenmesini talep edin. Heyete başvuru tarihinden itibaren hesaplanacak en yüksek ticari avans faizinin size ödenmesini talep edin. 10 yıl boyunca hak talep edebilirsiniz.

Polat
28 Ağustos 2023 09:17