Uki Giyim Firma Hatası Olup Kullanıcı Hatası Demeleri

16 Mayıs 2023 15:02

Yenibosna iki mağazasından birçok kez alışveriş yaptım 2 tane de kot pantolon aldım. Daha 5 ay olmadan pantolonlar deforme oldu bir kere garantiye gönderdim kullanıcı hatası dediler aradım müşteri hizmetlerini benim hatam değilsin kumaşın hatası dedin tekrar gönderdiler. Gönderdim şimdi de diyorlar ki iç etiketini söktüğün için garanti kapsamına girmiyor.

Halbuki ben 2 tane kot aldım belli internette çıkıyor her şeyde çıkıyor faturası da var ama kabul etmiyorlar. Başka bir firma olsaydı kesinlikle kabul ederdi bunu ama bunlar maalesef kabul etmiyor. Çok kötü bir firma. 0554864**.

16 Mayıs 2023 15:09 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba ; ürünlerimizin inceleme süreci 6 ay ürün bu süreçte çok fazla deforme olmamış kullanıcı kaynaklı açılmalar mevcut aynı zaman da iç etiketleri kesilmiş. Maalesef size yardımcı olamayacağız.  Saygılar

16 Mayıs 2023 16:37

Daha altı ay olmadı ayrıca benim herhangi bir hatam yok bunda arka cebin kenarında pantolonun kumaşı söküldü bir tanesi de ağ tarafının yanında söküldü aynı şekilde

Uki
Uki

Merhaba iletişim bilginizi 0530.491.91.36 numaraya iletirseniz sorununuz ile ilgili yardımcı olmak isteriz.

Fadime sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 13:07

27 Kasım 2024 12:49
Çetinkaya Mağazasında Hayal Kırıklığı: Yanlış Ve Hasarlı Ürün, Yavaş İade Süreci!

05 Şubat 2024 15:45