Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 13:09

Geçen haftalarda PS4 oyun konsoluma oyun bakarken Store'dan Google aramalarda ucuz game byr diye bir firmaya denk geldim. Fiyatlarına bakınca bayağı şok oldum. Neredeyse %80 ucuz Tabi ki işin içeriğine girince anlıyorsunuz. Size hesap veriyorlar. Hesabı kurup indirip offline bir şekilde oynuyorsunuz. Neyse satın aldım. Talimatlara göre yükleme yaptım sonuç hüsran yazıyorum 2 saatte cevap alıyorum çözüm yolları yok dediklerini bu sefer birebir iletişime geçerek yaptım tabii geç cevaplar alarak sildim geri yükledim yine sonuç hüsran para iadesi zaten yok deniliyor. Gerekli yerlere şikayette bulunacağıma hiç şüpheniz olmasın. Ben değil siz uğrasın

profile profile
30 Ekim 2023 22:56 (Şikayetten 9 saat sonra)
03 Kasım 2023 14:06

Bu veriyi uzaydan mı alıyor sizin gönderdiğiniz veri elinden geleni ardına koymazsan sevinirim ben gerekli yerlere başvuruda bulundum. Sende başvur bakalım kim haklı Tüketici Heyeti kararını versin ;)

03 Kasım 2023 14:09

Yok neyin tehdidi bu garantisi bitecekmiş vs vs 34 yaşında sürekli oyun konsolları ile büyüdük. Senin ki doğru diğerleri mi yanlış ayrıca bu tehdit vari konuşmanızdan ise tekrar CİMER (tüketici heyetine) ekran görüntüsü ile iletilmiştir ilginiz için teşekkür eder kolay gelsin dilerizz

03 Kasım 2023 15:09

Tabi ki zaten yaptığınız sözleşme ihlallerinden dolayı şikayetiniz yapıldı, tüm ekran görüntüleri her iki tarafta da mevcuttur ve tekrar kayda eklenmiştir. Farklı mercilere de şikayet edilecektir.

04 Kasım 2023 00:08

Korrktum şimdi kaldırıyorum abi şikayetimi

04 Kasım 2023 00:56

Kaldırmanıza hiç gerek yok, garantiniz sonlandırıldı ve şikayet oluşturuldu.

04 Kasım 2023 07:27

:) şaka gibisiniz ya gerçekten bekliyorum polisleri evimdeyim

Hesap Marketim Ve GameSatış Mağduriyeti!

Çağrı
17 Temmuz 2024 01:39

İsmail
07 Ekim 2024 17:10
Hesap Güvenliği ve Destek Sorunları
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

23 Şubat 2025 02:25
Hesap Geri Alındı, Destek Yetersiz!
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Oyun Dinar Alışverişimde Bakiye Ve Teslimat Sorunu Yaşadım

06 Temmuz 2025 15:53