Filiz sonuçtan memnun

Üçay Mühendislik Yalova Dogalgaz Tesisatı

12 Eylül 2023 20:20
Filiz'in Teşekkür Mesajı
“Genel merkez deki şikayet surecinde ilgisinden ve durumu. Takipinden dolayı Büşra hanıma çok teşekkür ediyorum”

Merhaba Yalova Üçay Mühendisliğe evimin doğalgaz tesisatını yaptırdım. Evin doğalgaz saatinin olduğu yer elektrik kutusuna yakın takmışlar. 1 buçuk aydır gelip düzelteceğiz diyorlar ama ilgilenmiyorlar. Yapacakları yarım saatlerini almayacak hem de her gün bizim adres yakınındalar tesisat döşüyorlar, yani yapabilecekleri noktadayken yardımcı olmuyorlar. Yetkilileri A** bey var, direk kendisi ile görüşüyoruz, tamam diyor ancak sadece lafta kalıyor. Hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. A** beyi kaç defa aradık bilmiyorum. Son çare buraya yazdım. Belki bu sefer ilgilenip bizim sorunumuzu çözerler. İyi günler dileriz.

12 Eylül 2023 20:42 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Merhabalar Filiz Hanım, Yaşadığınız kötü deneyim için çok üzgünüz. Telafi etmek adına gerekli tüm birimlere bilgileriniz aktarılmış olup, en hızlı şekilde çözüm üretmek için çalışıyoruz. Size en kısa sürede bilgi vereceğiz. ÜÇAY MÜHENDİSLİK MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Filiz
Filiz
15 Eylül 2023 22:00

19 Eylül 2023 14:38

Merhabalar Filiz Hanım, Probleminiz çözüme kavuşmuştur. Sağlıklı günler dileriz.

13 Mart 2024 21:54

06 Kasım 2025 11:43
Emre sonuçtan çok memnun

20 Kasım 2023 16:28
"Sorunun çözülmesi aşamasında bizleri sürekli arayıp katkılarından dolayı çözüm merkezi Büşra hanıma çok teşekkür ederim."

26 Şubat 2025 18:40
Taner sonuçtan memnun