Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2024 17:01

Merhaba,
Ben Kahramanmaraş Marzen yapı marketten 90x90 duşa kabin aldım. Kurulum için eve götürüp açtım ve kullanım kılavuzu ve montaj için herhangi bir kağıt ya da broşür yoktu. Bayiyi aradım ve durumu anlattım. Aldığınız yerden destek alabilirsiniz. Montajı anlatan herhangi bir şey koymuyoruz dediler. Ücretli olduğu için şartlarımız uymuyordu. Ben metalik kısımları kurdum. Sıra cam montajına geçtiğinde sabit cam yerine koymadan elimde patladı ve tuzla buz oldu banyo. Marzen bayiye durumu anlattım. Yeni cam siparişi verdim ve duşa kabin 4000 TL iken tek bir cam 1250 TL gibi bir fiyat çıkar dediler. Mecburen kabul ettim ve hafta içi gelecekmiş. UBM Plastik kaliteli bir firma değilmiş. İnsan sattığı malın kurulumuna dair kılavuz ve video paylaşmaz mı?

Ekrem
Ekrem
31 Mayıs 2024 21:53

Bugün ubm den sipariş ettiğim yedek cam geldi, 1250 TL'ye aldım. Kurulumuna bu kez satış yapan bayiide çalışan bir arkadaş geldi ve o da camı takarken cam buz gibi dağıldı. Firma yetkilisinden Arzu hanımla iletişime geçeceğini söyledi ve tekrar yedek cam siparişi vereceğini söyledi. Ve kuruluma başka birisini yönlendericeğini. Bakalım beni neler bekliyor bu süreçte.

Umut sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2023 12:50
Gökalp sonuçtan hiç memnun değil

Beylikdüzü Alp Dizayn Yaptıkları İşin Arkasında Durmuyorlar!

26 Şubat 2024 08:32

Duşakabin Kırıldı Ve Aylardır Bekliyorum