29 Nisan 2024 17:38

Beylikdüzü'ndeki Abay Motorlu Araçlar'dan TVS Jupiter 125 markalı bir motosiklet için ödememi gerçekleştirdim. 27 Nisan saat 4 sularında motosikleti teslim almaya gelebileceğim söylendi. Ancak teslim sırasında motorun barkod ve şasi numarasının yanlış olması sebebiyle motosikleti teslim alamadım. Bu mağduriyetimin pazartesi günü çözüleceği ve bu durumda motosikleti teslim edemeyecekleri bildirildi. Bunun üzerine oradan boş bir şekilde ve bir buçuk saatlik yolu akşam trafiğinde yorgun bir halde evime dönmek zorunda kaldım. Fakat bugün, 29 Nisan Pazartesi, ne arayan oldu ne de soran. Ben aradığımda ise e-posta attıklarını ve cevap beklediklerini, sorunu çözeceklerini ve haber beklememi söyleyerek pazartesi gününü de geçiştirdiler. Motosikleti teslim almak istemediğimi ve iade etmek istediğimi belirttiğimde, ödemeyi kredi kartı ile yaptığım için ödememi 4 ay sonra geri alabileceğim söylendi. Bu durum beni iyice şüphelendirdi. TVS Türkiye distribütörü olan Uğur Motorları aradığımda ise herhangi bir muhatap bulamadım. Faturası kesilmiş ve sigortası yapılmış bir motosikleti iade etmek istemem doğal ancak bu sorunu nasıl çözeceklerini beklemekten başka çarem kalmadı. Maalesef böyle bir marka ile karşılaştığım için kendime kızıyorum ve şikayetimi buraya yazıyorum.

30 Nisan 2024 08:09 (Şikayetten 14 saat sonra)

Tunahan
24 Nisan 2024 21:23

Garanti Kapsamında Motosikletim 4 Aydır Serviste Teslim Edilmiyor Mağdurum

24 Eylül 15:22

27 Ağustos 2024 10:07
Ömer sonuçtan memnun

14 Temmuz 2023 23:17
"Teşekkürler sorun çözüldü"
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

24 Nisan 2024 00:08