Tvs Motor Jüpiter 125 Arıza Lambası Sorunu

Aşkın
14 Şubat 2024 09:37

Tvs jupiter 125 arıza lambası şikayetiyle ilgili bir durumu aktarmak istiyorum. Motorumu alalı 4-5 ay oldu. İlk 1 ay kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Ancak sonrasında ilk kez arıza lambası yandı. Birkaç gün sonra lamba söndü. Bu durumu servise bildirdiğimde, lambanın devamlı yanması halinde gelmemi söylediler. Daha sonra motor, sabahları zor çalışmaya ve arıza lambası sürekli yanmaya başladı. İlk çalıştırmada motor ısınana kadar tekleme yaparak çalışıyordu. Motorun kilometre sayacı 2.000 km'ye ulaşmıştı ve ikinci bakım zamanı gelmişti. Hem bakımını yaptırmak hem de arızayı gidermek için Bursa'daki favori motor servisine gittim.
Bakımı yapıldı ve rolanti motorunun arızalı olduğu tespit edilerek, gerekli parçanın sipariş edildiği söylendi. Ancak servis, yoğunluk nedeniyle motorumu almamı ve parça geldiğinde beni arayacaklarını belirtti. Şu an 8 gün geçti ve hala arayan olmadı. Motor soğukken çalıştırmak için 15-20 dakika uğraşmak zorunda kalıyorum ve bu durumdan dolayı motoruma olan ilgim azaldı. Servisin ilgisizliği ve sadece bakım yaparak parayı alıp geri kalan durumları önemsememesi beni hayal kırıklığına uğrattı. Motoru satın almadan önce her şey mükemmel gibi gözükse de, bir arıza durumunda destek alamamak büyük bir sorun.

14 Şubat 2024 13:33 (Şikayetten 3 saat sonra)

06 Eylül 2024 16:33

Tvs Motor Jüpiter 125 Stop Etme Sorunu

12 Ocak 2024 03:48

TVS Motor Tvs Jüpiter 125

02 Ağustos 2024 23:36

Tvs Motor Gaziantep Azz Motor

14 Ocak 2024 18:00
Tvs Motor Gaziantep Azz Motor
Seydi sonuçtan hiç memnun değil

TVS Jupiter 125 İle M****** Servis Kabusu

20 Şubat 2025 17:40