Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

TVS Motor 2023 Tvs Jüpiter 125 Akü Sorunu.

14 Haziran 2024 05:59

2023 model tvs jüpiter sıfır motor aldım. Aldığım günden beridir motor aküyü şarj etmiyor. Ekranda sürekli ünlem şeklinde uyarı işareti çıkıyor. Arka fren ışığı sürekli yanık vaziyette kalıyor. Direksiyonu sağa sola çevirirken katır kutur kablo sürtme sesleri geliyor. Servisler ilgilenmiyor kendi imkanlarım ile 2 kere aküyü şarja taktım bu şekilde kullanıyorum. Motorda çok tuhaf bir şekilde denge problemi var her an yere düşecekmiş gibi hissediyorum. Ömrümde böyle sorumsuzluk böyle ilgisizlik görmedim. Çok pişmanım çok keşke almamış olsaydım paramı çöpe atmışım gibi hissediyorum.

14 Haziran 2024 08:17 (Şikayetten 2 saat sonra)
Selcuk
01 Temmuz 2024 11:01

Merhaba. Tvs jüpiter 125. Motorum aldığım günden beridir aküsü şarj yapmıyor. Sizinle iletişime geçtikten sonra önerdiğiniz servise nakliye tutup motorumu götürdüm ancak orada ki kişi elindeki cihazı bir yerlere emanet verdiğini bu yüzden motorun arızasına bakamayacağını söyledi. Onunla anlaşmalı bir başka motorcuya gittim arıza konjektör de olabilir dedi parça talebinde bulunduk ama ilk günden beridir arızalı olan bir konjektörün garanti kapsamına girmediğini söyledi. Artık canıma tak etti kaç paraysa şu parçanın parasını ben cebimden vereyim de Allah rızası için gönderin şu parçayı ben sürekli dışarıda oto Elektrikçi de akü şarj ettirmekten bıktım. Bana konjektör lazım.

10 Temmuz 2024 17:36
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

TVS Motor Tvs Jüpiter 125lik Akü Problemi

07 Mart 2024 20:04

TVS Motor Oksijen Sensörü 3 Aydan Fazla Bekliyorum

26 Eylül 2023 13:56

22 Mart 2024 20:24
TVS Motor Tvs Jüpiter 125 Akü Sorunu
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 18:37